Hoe de behandeling van onvruchtbaarheid door middel van acupunctuur

Hoe de behandeling van onvruchtbaarheid door middel van acupunctuur

Acupunctuur is een oude Oosterse helende techniek die het lichaam helpen zichzelf helpt. Naalden ongeveer gelijk in diameter aan een snaar worden gebruikt om de huid op verschillende plaatsen zogenaamde energiebanen doorboren. Acupunctuur theorie stelt dat blokkades in deze trajecten ziekte veroorzaken, en dat de gezondheid wordt hersteld door het gebruik van naalden om deze blokkades te verwijderen. Er wordt gezegd kunnen worden door onvruchtbaarheid acupunctuur, evenals vele andere kwalen zoals constipatie, neuralgie, rugpijn, duizeligheid en depressie.

Instructies

•  Begrijpen hoe acupunctuur helpt. Acupunctuur kan onvruchtbaarheid te behandelen door het verbeteren van de bloedcirculatie in de buikholte en het stimuleren van de ovariële functie. Opfrissen op basis van acupunctuur door te bladeren door de acupunctuur-website (zie bronnen hieronder).

•  Weet wat te verwachten. Vruchtbaarheid experts gebruiken acupunctuur als slechts een onderdeel van een algemeen plan om gezondheid en welzijn te verbeteren, zodat u kan nodig zijn om er zeker van veranderingen in levensstijl om uw doelen te bereiken. Met gezondheid komt de vruchtbaarheid.

•  Meer informatie over de rol van acupunctuur bij het ​​reguleren van de hormonale onevenwichtigheden. Voor sommige vrouwen onvruchtbaarheid het gevolg van hormonale onevenwichtigheden. Deze situatie kan worden verholpen met acupunctuur. Het kan nuttig zijn om te huren of kopen van de DVD "East Meets West: acupunctuur en kruiden voor de behandeling van onvruchtbaarheid met wereldberoemde vruchtbaarheidsspecialist Dr Mike Berkley, L.Ac., DA (RI)," beschikbaar op Amazon (zie Hieronder middelen).

•  begrijpen waar de naalden worden gebracht. Acupunctuurpunten voor onvruchtbaarheid bevinden zich meestal op de onderrug, onderbuik en de benen.

•  Roep de hulp van een deskundige. Zoek een acupuncturist met ervaring in de vruchtbaarheid, afgegeven door een bezoek aan de Acufinder website (zie bronnen hieronder).

•  Maak kennis met uw gekozen acupuncturist en geef hem of haar zoveel mogelijk informatie - hoe lang u hebt geprobeerd om zo goed voorstellen dat een volledige beschrijving van uw medische geschiedenis.

•  Volg uw acupuncturist behandelingsschema tot voltooiing. Zorg ervoor dat u vragen voorafgaand aan elke sessie vragen - krijg je geld waard en gemoedsrust door zich vocaal.

Hints

  • Acupunctuur tarieven kunnen klimmen van matig tot duur. Veel hangt af van de ervaring en kwalificaties van uw acupuncturist. De stad waar hij of zij is gebaseerd heeft ook invloed op vergoedingen.
  • Acupunctuur wordt gedekt door vele verzekeringen. Dekking wordt niet aangeboden door Medicare en Medicaid, echter.
  • Kruiden en supplementen kunnen worden voorgeschreven door uw acupuncturist de behandeling te ondersteunen. Deze hebben de neiging goedkoop tot matig in prijs te zijn, en worden niet gedekt door de verzekering plannen.
  • Probeer niet om acupunctuur te gebruiken om potentieel levensbedreigende symptomen zoals extreme buikpijn te behandelen. Zoeken naar de hulp van een arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.