Hoe de behandeling van hartproblemen

Hoe de behandeling van hartproblemen

Hartziekte is een groeiend probleem in Amerika. Met de stijgende tarieven van obesitas en de toegenomen populariteit van vette, gefrituurde fast food, is het geen wonder dat hart-en vaatziekten is de nummer één doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Als u lijdt aan hart-en vaatziekten, zijn er veel verschillende behandelingen die u kunt profiteren van. Hart-en vaatziekten is niet één ziekte, maar een verzamelnaam voor diverse hartaandoeningen.

Soorten hartproblemen

De meest voorkomende vorm van hart-en vaatziekten is coronaire hartziekte, die optreedt wanneer het hart niet krijgen van een voldoende aanbod van bloed gepompt in het. Dit resulteert in het hart verstoken van zuurstof, en kan bloed terug te pompen naar de rest van het lichaam zoals het hoort. Endocarditis is een andere vorm van hart-en vaatziekten die de hartkleppen aantast. Een bacteriële infectie binnendringt het endocardium, het vlies dat de binnenzijde van hartkleppen. Hoge bloeddruk is een vorm van hart-en vaatziekten die ervoor zorgt dat het hart sneller kloppen als gevolg van de extra druk op de vaatwanden. Congestief hartfalen gebeurt wanneer het hart niet effectief te verslaan. Dit type hartziekte kan worden veroorzaakt door een beschadigd of zwak hart. De spieren en weefsels van congestief hartfalen patiënten niet een voldoende toevoer van bloed en zuurstof krijgen.

Dieet

Als u zijn gediagnosticeerd met hart-en vaatziekten, een van de belangrijkste dingen die je voor je conditie kan doen is om uw dieet te controleren. Het beperken van uw verzadigd vet, transvet en cholesterol-inname is de meest cruciale stap in het streven naar een hart gezond dieet. Zorg ervoor dat u veel fruit en groenten te eten, als ze een goede bron van vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Snijd het zout uit je dieet zo veel mogelijk, omdat een hoge zoutinname kan bijdragen aan een hoge bloeddruk. Praktijk controle over de porties en het plannen van uw maaltijden vooruit, zodat je niet in de verleiding om te eten fast food als een snelle, last minute maaltijd.

Oefening

Oefening kan je hart enorm helpen. Zorg ervoor dat u ten minste 30 tot 60 minuten van aërobe oefening per dag te krijgen. Je hoeft niet om al uw oefeningen te doen in een sessie. Kiezen voor kleinere, 10 minuten durende sessies als dat beter in uw schema past. Het allerbelangrijkste is dat je je dagelijkse vulling van fysieke activiteit, niet hoe je het krijgen. Zorg ervoor dat u met uw arts voordat u begint met een oefening routine. Op die manier kan hij suggesties over specifieke oefeningen die je het meest kan profiteren maken.

Geneesmiddel

Er zijn veel geneesmiddelen op de markt die gebruikt worden voor de behandeling van hartproblemen. Aspirine, ACE-remmers, bètablokkers, nitraten, diuretica, calciumantagonisten, bloed-cholesterol verlagende middelen en trombolytica worden allemaal gebruikt om hart-en vaatziekten patiënten te behandelen. Als je negatieve bijwerkingen van uw medicijnen te ervaren, moet u uw arts laten weten over hen. Op die manier kan hij de dosering of het type van uw medicijnen een andere medicatie te veranderen, of misschien toe om gebruikt te worden in combinatie met de degene die je nu al nemen.

Chirurgie

Uw arts kan een operatie adviseren, afhankelijk van uw specifieke aandoening. CABG, transmyocardiale laser revascularisatie, ventiel reparatie of vervanging, aritmie behandelen, aneurysma, hartkamer helpen apparaten, harttransplantatie, open-hart chirurgie en minimaal invasieve hartchirurgie zijn alle medische procedures om verschillende problemen met het hart te repareren. Praat met uw arts over de voors en tegens van de operatie die hij aanbeveelt voor uw situatie. In de meeste gevallen, de voordelen van een hartoperatie ruimschoots opwegen tegen de risico's.