Hoe de behandeling van eczeem Met Havermout

Hoe de behandeling van eczeem Met Havermout

Eczeem, een huidaandoening waardoor potentieel ernstige huiduitslag, kunnen effectief behandeld worden door het gebruik van havermout baden. Omdat veel producten gebruikt om eczeem te behandelen kan eigenlijk branden en irriteren de huid op verzoek, havermout is een ideale behandeling optie omdat het kalmeert onmiddellijk de huid en voorkomt jeuk.

Instructies

•  Schakel havermout in colloïdaal havermout door hen te malen tot een fijn poeder, met behulp van een koffiemolen of een keukenmachine. Je zult weten wanneer het colloïdaal havermout gemalen is om de juiste consistentie wanneer een lepel meteen zal oplossen in een glas water, wat resulteert in een melkachtige vloeistof. Vermijd het gebruik van direct dan wel gearomatiseerd havermout producten.

•  Voeg een paar handenvol van de colloïdale havermout aan het runnen van het badwater, ervoor te zorgen dat het volledig en grondig oplost. Houd het water afkoelen tot lauw, het vermijden van hogere temperaturen die kunnen uitdrogen en irriteren de huid nog verder. Voel rond het water en breken elke klonten van havermout die kunnen blijven, onder voortdurend roeren het water totdat het bereikt een gelijkmatige, melkachtig uiterlijk.

•  Ga in het bad voorzichtig, omdat de colloïdaal havermout alles een beetje glad maakt. Als een kind met eczeem heeft een havermout bad, kunt u helpen om ongelukken te voorkomen.

•  Geniet gedurende tenminste 15 minuten om effectief te behandelen van de eczeem. U kan een licht brandend gevoel of irritatie wanneer je voor het eerst het bad ziet, maar dat zou snel verdwijnen zodra de havermout begint de huid te kalmeren.

•  Spoel alle havermout rest van je lichaam met koud water voordat u het bad te verlaten. Elke colloïdaal havermout dat kan drogen op de huid kunnen extra irritatie veroorzaken.

•  Droog je voorzichtig met een grote, dikke badhanddoek zodra je uit het bad. Wrijf uw huid heen en weer met de handdoek door deppen voorzichtig totdat u helemaal droog zijn.

•  Gebruik een hydraterende crème in probleemgebieden zoals plooien van de huid, of rond de gewrichten, direct na het drogen van uw huid.

•  Herhaal de gehele procedure maximaal twee keer per dag om het verlichten jeuk en huiduitslag veroorzaakt door eczeem.

Hints

  • Voor jongere kinderen en baby's, wilt u misschien iets minder colloïdaal havermout in bad. In de meeste gevallen dient halve kop van colloïdale havermout voldoende eczeem behandelen.