Hoe de behandeling van diarree met makaronkoekjes

Hoe de behandeling van diarree met makaronkoekjes

Velen lijden aan overmatige diarree, zoals die met de ziekte van Crohn, hebben relief gevonden van een ongebruikelijke remedie - makaronkoekjes. Sommigen zeggen dat de behandeling werkt beter dan een medicijn voor de kwaal. Leer hoe u de behandeling van diarree met makaronkoekjes.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts als u last heeft van chronische diarree, of als je erg ziek naast het hebben van diarree. U zult willen uitsluiten van ernstige aandoeningen voordat ze proberen een at-home behandeling voor iets dat slechts sporadisch.

•  Begrijpen hoe kokos en kokosolie profiteren het spijsverteringsstelsel. Sommige mensen hebben een digestief aandoening die hen ervan weerhoudt het absorberen van de juiste voedingsstoffen uit hun voedsel. In deze gevallen het spijsverteringskanaal moet worden gereinigd. Kokosolie is gebleken een gunstig oplossing voor deze behoefte voor het reinigen zijn.

•  Beschouw het eten makaronkoekjes, en die geheel gedroogde kokos, problematische diarree tegen te gaan. Tal van bedrijven verkopen deze variëteit van de cookie in de supermarkt. U kunt ook uw eigen uit een recept te maken.

•  Probeer het eten van twee makaronkoekjes elke dag, terwijl u diarree. Dit is een goede plek om te beginnen. Sommige mensen gebruiken deze behandeling rekening mee dat zelfs oplopend tot drie koekjes per dag veroorzaakt een ander probleem - obstipatie.

•  Meter reactie van je lichaam op de behandeling, en altijd medische hulp te zoeken als je voelt dat er iets niet klopt met je lichaam. Als je voelt dat de makaronkoekjes verbeteren hoe je je voelt, blijven een paar per dag te eten totdat het probleem verdwijnt.

Hints

  • Deze remedie voor diarree is gebleken nuttig voor mensen met chronische ziekten zoals de ziekte van Crohn, prikkelbare darm Sydrome en kanker in aanvulling op het helpen verlichten meer frequente episoden van diarree.