Hoe de behandeling van depressie Met Poëzie

Er zijn veel verschillende manieren om te helpen bij de behandeling van depressie en jezelf uitdrukken, hetzij door middel van het schrijven of praten of tekening, is een uitstekende vorm van therapie. Wanneer u schrijven of praten of te tekenen u het vrijgeven van alle emoties, gedachten en / of zorgen die zijn teistert u op dat moment. Mensen die lijden aan een depressie weten hoe belangrijk het is om die dingen eruit te krijgen.

Instructies

•  Zoek een rustige plek waar er geen onderbrekingen of afleiding. Aangezien energie laag is als je depressief bent, wilt u alles te concentreren op het schrijven en moet die stille ruimte.

•  Start het schrijven. Dit lijkt misschien een eenvoudige stap, maar is het niet. Als je nadenkt over wat je voelt kan het moeilijk om uit te drukken dat in woorden te zijn. Als je problemen hebt, beginnen met het maken van een lijst van de emoties die je voelt en ga vanaf daar.

•  Negeer structuur of de regels van de poëzie. Hoewel dit lijkt misschien een vreemd ding om te zeggen als je het schrijven van poëzie, deze dingen je kunt werken aan nadat je hebt opgeschreven wat je voelt.

•  Bewerk uw gedicht. Wilt u een formele gedicht te maken, dit is waar je de structuur zou controleren, pauzeert, flow en consistentie met stijl (dwz rijmen). Dit is echter geen vereiste om gedichten. Veel gedichten zijn free-style en volgen niet alle regels van de poëzie. Schrijf op wat je voelt - de rest zal volgen.

Hints

  • De beste tijd om te schrijven is als je het gevoel echt laag. U mag alleen voelen gevoelloosheid, hopeloosheid en / of verdriet, maar als je eenmaal begint te schrijven zult u beter begrijpen die gevoelens en de oorzaak van hen. Motivatie zal moeilijk zijn, maar als je eenmaal begint, zul je de voordelen merken.
  • Voel je niet onder druk gezet om je gedichten te delen. Wat u schrijft is exclusief voor u en mag alleen worden gedeeld als je daar zin in hebt.
  • Er is geen goed of fout bij het schrijven. Schrijven komt uit het hart en de ziel, en vanwege dat, niet kan worden aangevochten of beoordeeld.
  • Gebruik geen schriftelijk als je enige vorm van therapie. Vechten depressie bevat alle mogelijkheden van de behandeling (dwz counseling, groepstherapie, medicatie) en poëzie / schrijven is een methode om u te helpen het hoofd te bieden.