Hoe de behandeling van depressie met opname

Hoe de behandeling van depressie met opname

De behandeling van uw depressie met ziekenhuisopname kan een effectieve manier om onmiddellijke aandacht krijgen als een aantal van de symptomen, zoals suïcidale gedachten, zijn uit de hand te zijn. Ziekenhuizen uitgerust om gevallen van ernstige depressie te behandelen kan een breed scala aan therapieën te bieden, met inbegrip van voorgeschreven medicatie, praatsessies, ECT (elektroconvulsietherapie) en VNS (nervus vagus stimulatie).

Instructies

Behandel Depressie Met Ziekenhuisopname

•  Neem contact op met uw arts of psychiater als u denkt dat de behandeling van uw depressie met ziekenhuisopname is uw beste optie. In veel gevallen kan de gevoelde behoefte aan ziekenhuisopname het gevolg van een paniek- of angstaanval die met een oplossing zoals sedatie op korte termijn kunnen worden aangepakt zijn. Voor suïcidale gedachten en neigingen echter onmiddellijke hospitalisatie moeten worden uitgevoerd, zelfs als puur voor observationele redenen.

•  Haal je huidige arts of geestelijke gezondheidszorg professional betrokken bij de ziekenhuisopname proces. Niet alleen zal uw arts in staat zijn om belangrijke informatie aan het ziekenhuispersoneel te bieden, maar het hebben van een bekend gezicht fungeren als liaison namens u kan ook helpen om de gevoelens van angst kunnen optreden wanneer u wordt opgenomen in het ziekenhuis te verminderen.

•  Neem een actieve rol in uw behandeling opties wanneer u uw depressie te behandelen met ziekenhuisopname. Vergeet niet dat, zolang je bent een vrijwillige patiënt, je hebt het recht om te keuren of een behandeling opties ontzeggen. Altijd aandringen op het horen van al uw opties alvorens te beslissen over een bepaalde vorm van behandeling.

•  Prijzen elektroconvulsietherapie (ECT) als een snelle en effectieve manier om uw depressie te behandelen terwijl u in het ziekenhuis. Ondanks populaire afbeeldingen daarentegen ECT is eigenlijk een relatief veilige en effectieve procedure, waardoor weinig pijn of ongemak voor patiënten. In feite zijn de meeste ECT behandelingen uitgevoerd terwijl de patiënt worden verdoofd.

•  Onderzoek nervus vagus stimulatie (NVS), waarin een kleine batterij-aangedreven generator wordt operatief geplant onder je sleutelbeen en geënt op de nervus vagus in je nek. Lichte elektrische stromen worden vervolgens naar de hersenen, toenemende bloedcirculatie en verminderen gevoelens van depressie. Voor veel mensen is dit een uiterst effectieve manier om depressie te behandelen door middel van een ziekenhuisopname.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de tijd om te oefenen tijdens de ziekenhuisopname te nemen. Fysieke activiteit kan verhogen serotonine in de hersenen, waardoor de symptomen van depressie te verlichten.