Hoe de behandeling van depressie Met ECT therapie

Hoe de behandeling van depressie Met ECT therapie

Terwijl elektroconvulsietherapie (ECT) een reputatie als een extreme behandeling voor de meeste gedrags- en stemmingsstoornissen kunnen hebben, het is eigenlijk de meest succesvolle vorm van behandeling voor ernstige gevallen van depressie. Door het bespreken van al uw opties met uw arts, kunt u bepalen of ECT therapie een effectieve oplossing voor de behandeling van uw depressie zal zijn.

Instructies

Behandel Depressie Met ECT therapie

•  op Verzenden om een psychiatrisch onderzoek om te bepalen of ECT therapie is de juiste manier van behandeling voor uw depressie. Sommige patiënten kunnen medische aandoeningen, zoals epilepsie en hartaandoeningen, die kan worden verergerd door het gebruik van ECT therapie.

•  Bepaal een passend schema voor ECT therapie sessies. In het algemeen wordt ECT therapie gepland drie keer per week met 12 tot 15 totaal voor voorgeschreven behandeling sessies. Soms kan een extra 1-2 behandelingen worden gepland enkele maanden na de eerste behandeling om terugval te voorkomen bij depressie.

•  Heeft uw arts te verdoven u vóór de ECT therapie wordt gebruikt om uw depressie te behandelen. In het algemeen wordt een barbituraat gekozen om u te slapen voor de behandeling, en een extra geneesmiddel wordt toegediend om te ontspannen en gedeeltelijk verlammen de spieren voor het vermijden van schade.

•  Ontvang ECT therapie om uw depressie te behandelen. Hersenactiviteit en hartritme zal tijdens de behandeling worden gecontroleerd door middel van elektroden op de hoofdhuid en borst. De ECT behandeling zal meestal leiden tot een aanval die duurt minder dan 30 seconden.

•  Wakker worden ongeveer 15 tot 20 minuten na de ECT therapie is toegediend. Veel patiënten melden een aantal bijwerkingen in eerste instantie, met inbegrip van spierstijfheid en verwarring veroorzaakt door korte-termijn geheugen verlies. De meeste van deze bijwerkingen verdwijnen binnen 1 uur na behandeling.

•  Volg uw ECT behandeling met milde doses antidepressiva of lithium, aangezien 20 tot 50 procent van alle patiënten die depressie met ECT therapie terugvallen. Een extra ronde van ECT behandeling kan in zeldzame gevallen waarbij de patiënt niet reageert op medicatie vereist.

Hints

  • Sinds zelfmoordpogingen zijn uiterst zeldzaam na het ontvangen van ECT therapie, zou dit de snelste manier om een ​​patiënt die is impulsief en niet in staat om de 3 weken kan duren voordat antidepressiva van kracht te laten wachten helpen.