Hoe de behandeling van depressie door de Chinese Geneeskunde

Hoe de behandeling van depressie door de Chinese Geneeskunde

Voor mensen die lijden aan klinische depressie, kan het langdurig gebruik van farmaceutische behandelingen zoals selectieve serotonineheropnameremmers ongewenste neveneffecten. De traditionele Chinese geneeskunde (TCM) biedt behandelingen voor klinische depressie die natuurlijk zijn en hebben significant minder negatieve bijwerkingen. TCM is een oude healing systeem dat gebruik maakt van acupunctuur, kruiden en andere natuurlijke behandelingen om het lichaam te genezen. Volg deze stappen om uit te vinden hoe.

Instructies

•  Begrijpen hoe de traditionele Chinese geneeskunde uitzicht depressie. Geldt dat depressie wordt veroorzaakt door een stagnatie van Qi (uitgesproken als "Chi") in de lever. Qi is uw lichaam funderend energieonderzoek. Bezoek het Yin Yang House vrienden op depressie voor meer informatie (zie bronnen hieronder).

•  Meer informatie over de traditionele Chinese kijk op het lichaam. De traditionele Chinese geneeskunde houdt in dat er vitale energiebanen in het lichaam, meridianen genoemd, die de stroom van energie te reguleren. Belemmerd energiestroom en disharmonie in het lichaam zijn aan de wortel van alle ziekten.

•  Praat met een acupunctuur specialist. Hij kan behandelingen die zullen deblokkeren uw meridiaan paden, waardoor de vrije stroom van energie door je lichaam voor te stellen. Men denkt dat deze verbeterde energiestroom op hun beurt, verlichten de symptomen van depressie.

•  Ken de theorie achter de Chinese kruiden-behandelingen. Ze worden gebruikt om fundamentele disharmonie in het lichaam te corrigeren. Chinese geneeskunde behandelt vaakst depressie door kruidentherapie.

•  Raadpleeg een gekwalificeerde Chinese kruidendokter. Hij of zij zal in staat zijn om kruiden-behandelingen die zal stimuleren en laat de Qi die heeft opgebouwd in uw lever suggereren.

•  Verbeter uw dieet om uw depressie te behandelen. De traditionele Chinese geneeskunde heeft een slecht dieet rijk aan gefrituurd, vet voedsel draagt ​​Qi verstopt raken in de lever.

•  Drink minder alcohol. Chinese artsen beweren dat verwennerij in alcohol vergemakkelijkt het ontstaan ​​van de symptomen van depressie.

•  Oefening meer. Krachtige fysieke activiteit stimuleert de Qi in je lichaam, waardoor het om door de meridianen. TCM stelt dat fysiek actieve mensen een betere kans van het verslaan van hun depressie symptomen.

Hints

  • De kosten van het raadplegen van een gekwalificeerde beoefenaar van de traditionele Chinese geneeskunde is vrij goedkoop, vergelijkbaar met de kosten van een bezoek aan een reguliere medische kliniek.
  • Roep onmiddellijk de aandacht van een gekwalificeerde professionele geestelijke gezondheidszorg als u gedachten over zelfmoord of ervaring overweldigende depressie. Gebruik geen Chinese kruiden-behandelingen als een substituut voor professionele zorg.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.