Hoe de behandeling van braken in Peuters

Het behandelen van braken bij peuters kan heel anders dan de behandeling van ouder kind braken of het behandelen van volwassenen die zijn braken of anderszins ziek om hun maag. Door hun kleine formaat, moet peuter braken worden anders behandeld dan braken bij oudere kinderen of volwassenen. Wanneer uw peuter ziek is, krijgt u onmiddellijk te reageren in angst, maar het is belangrijk om kalm te blijven en te behandelen uw peuter voorzichtig en kalm braken.

Instructies

•  Bel uw arts over uw peuter braken. Hoewel je zou kunnen denken dat de peuter braken is eenvoudig - en het heel goed kan een eenvoudige maag bug of iets dat uw peuter aten zijn - zolang uw peuter is in het algemeen niet ziek of vatbaar voor braken u hierover contact opnemen met uw kinderarts Zodra uw peuter toont maag symptomen of peuter braken. Uw arts kan ongewone symptomen in uw peuter te herkennen zullen zijn en kunnen u adviseren over de behandeling.

•  Neem de stappen om uw peuter te houden van het krijgen uitgedroogd. Braken is een snelle manier om het lichaam uitdrogen, en vanwege de geringe omvang van uw peuter, zal hij of zij heel snel uitgedroogd raken. Zorg ervoor dat u uw peuter te houden gehydrateerd; laat hem of haar drinken zoveel water als ze zijn comfortabel met, of probeer ze te laten drinken een vruchtensap of bruisend water of ginger ale.

•  Neem contact op met kinderarts van uw kind voordat hij hen elk over de toonbank misselijkheid of griep drugs. Je moet voorkomen dat medicatie uw kind meer dan nodig als ze tentoonstellen peuter braken.