Hoe de angst voor verlies van Overcome

Hoe de angst voor verlies van Overcome

Je denkt misschien dat je gelijk te vrezen en haten de gedachte van het verliezen. Immers, de concurrentie is een gezond deel van het leven en de mensen worden aangemoedigd om hun best te doen. Misschien voel je de angst voor verlies van slechts een natuurlijke progressie van deze houding. U kunt zelfs denken dat de angst voor het verliezen is essentieel voor je motivatie. Echter, voor sommige mensen, de angst voor het verlies uit de hand loopt en ernstige gevolgen van hun leven. Je nodig hebt om deze angst te overwinnen wanneer je begint om het te zien als een probleem, en misschien als anderen reageren.

Instructies

Hoe de angst voor verlies van Overcome

•  Noteer hoe de angst om te verliezen maakt je voelt. Beschrijf of het maakt je boos, bang, verdrietig of alle van deze voelen. Analyseren of dit gevoel acuter geworden en proberen om zijn oorsprong te traceren. Het kan zijn dat het samenvalt met een bijzonder stressvolle periode, of het verlies van iets of iemand die belangrijk voor je was. Soms gevoelens van een persoon over het verlies kunnen verward raken.

•  Observeer andere familieleden en kijk of je deze reactie kan identificeren in hen, ook. Soms zijn ouders geven deze angsten door het koppelen van de aandacht en goedkeuring met succes. Als dit het geval is in uw familie was, probeer objectief over te zijn, jezelf af te vragen of het tijdens je jeugd tot het uiterste werd uitgevoerd. Erkenning kan genoeg zijn om u te helpen uw angst te overwinnen zijn. Bespreek dit met je broers en zussen en andere leden van uw gezin als u comfortabel te doen voelen.

•  Neem afstand van je failulres. Falende in een gebied maakt je niet een mislukking als een persoon. Erken je eigen sterktes en beseffen dat je waard als persoon is niet afhankelijk van deze ene gebied. Zeg tegen jezelf over het aantal succesvolle mensen die een aantal spectaculaire mislukkingen langs de weg hadden. In feite is er een argument dat je hoeft te falen om uiteindelijk te slagen ervaren.

Hints

  • Overweeg begeleiding als deze angst veroorzaakt grote problemen.