Hoe de Allergie Shot Zonder Insurance Get

Of u zelfstandige, werkloos of werken voor een bedrijf dat medische voordelen niet aanbiedt, in een poging om te betalen voor een allergie schot zonder verzekering is geen gemakkelijke taak. Ondanks hun hogere initiële kosten, allergie-injecties zijn een voordeliger behandeling op lange termijn dan de meerderheid van het voorschrijven van allergie. Wanneer zij worden geconfronteerd met een beslissing of om eten te kopen voor de familie of krijgen een allergie schot, maar de familie behoeften zal waarschijnlijk de eerste plaats komen. Gelukkig is er hulp beschikbaar om ervoor te zorgen dat u de medische zorg die u nodig hebt.

Instructies

•  Breng voor Medicaid of andere programma's die kunnen helpen de kosten te dekken voor de behoeftige gezinnen. Om dit te doen, moet u naar uw provincie Department of Human Services bellen en vul het nodige papierwerk. Als u problemen ondervindt met de vormen, zullen ze je helpen door het proces en u laten weten wat er nog meer gedaan moet worden. Ze zouden ook in staat zijn om u te vertellen van welke speciale programma's die kunnen worden komen die je zou kunnen helpen. Als het publiek steeds meer bewust van het belang van betaalbare gezondheidszorg, zijn er nieuwe programma's de ontwikkeling van alle tijd om financieel behoeftige gezinnen te helpen. Ook al krijgen overheidssteun voor een gezonde volwassene is moeilijk, in gedachten houden dat de regels worden versoepeld aanzienlijk als het gaat om het verzekeren van een kind.

•  Ga naar een gratis of schuifdeuren vergoeding kliniek. Deze klinieken betaalt u op basis van uw inkomen en de verzekering of het ontbreken daarvan. Zij zullen ook met u werken aan een betaling plan indien nodig. Medische studenten voeren vaak een aantal van de meer fundamentele diensten, maar een arts is altijd beschikbaar om de activiteiten van de kliniek te begeleiden.

•  Vraag uw arts of u kon het opzetten van een betaling plan. Veel klinieken zal toestaan ​​patiënten zonder verzekering voor het opzetten van een plan om te betalen voor allergie-injecties in maandelijkse termijnen. U kunt zelfs in staat zijn om een ​​bepaald aantal betalingen voor rente in rekening gebracht.

Hints

  • Allergie shots moet voortgezet worden gedurende drie tot vijf jaar. Na dit punt zal de patiënt een voordeel voor nog vijf tot tien jaar - zelfs als de allergie shots gestopt. Indien de opnamen worden gestopt voordat de drie jaartal echter allergie symptomen terug binnen een veel kortere tijdsperiode.
  • Als je allergie shots nodig hebt, geef niet op. Houd er rekening mee dat er altijd iemand die je kan helpen. Je hoeft niet te lijden in stilte, want je hebt geen verzekering.