Hoe dat te doen Peacock poseren in yoga

Pincha Mayurasana of Peacock Pose, is een uitdagende balans arm die kan worden gedaan op de muur. Het vereist flexibiliteit in de bovenste rugspieren en sterke kern buik en bovenlichaam kracht te beheersen. Als je eenmaal in de pose, is er een gevoel van opwinding.

Instructies

Hoe om te doen Peacock Pose met een riem in Yoga

•  Gebruik 3 of 4 yoga houdingen als voorbereiding op de volledige Pauw Pose.To creëren flexibiliteit in de bovenste rugspieren, trapezius, lattisimus en rhomboïden, gebruik dan een klapstoel. Plaats uw yoga mat de muur en zet een klapstoel op en tegen de muur. De zitting van de stoel kijkt naar u toe. Knielen voor de stoel en interlace je handen en leg je armen en handen op de stoel. Beweeg de knieën naar achteren totdat je rug in een rechte lijn. Zoals u op de buitenste randen van je handen en armen in de stoel, beweeg je schouderbladen naar je taille. Dit flexibiliteit in de bovenrug maken.

•  Vervolgens Dolphin Pose op je mat zal verder open de bovenrug en bouwen bovenlichaam kracht. Verwijder de stoel en interlace de handen weer op uw mat, krul je tenen onder en stap de voeten terug in Dolphin Pose. Je armen zijn in dezelfde positie als ze waren op de stoel. Hier werk je benen door het opheffen van de dijen, de quadriceps en als u op de armen in de vloer, te bereiken je heupen terug. Verlaag de knieën op de mat te rusten. Herhaal 2 tot 3 maal.

•  Neem nu een yoga riem en een riem en loop rond je armen, zodat de band boven de ellebogen. Repeat Dolphin Pose en overgang naar Plank Pose met Dolphin Arms door de intensivering van de voeten terug, zodat u kunt de borst en de benen laten zakken naar beneden, zodat je lichaam een ​​rechte plank. Blijf in deze kern-gebouw te poseren voor een aantal ademhalingen. Rest. Herhaal 2 tot 3 maal.

•  Verwijder de yoga riem en stap in een reguliere beneden toegekeerde Hond met handen schouders breedte afstand van elkaar en voeten heupen breedte afstand van elkaar. Gedurende 5 tot 8 ademhalingen. Rest. Herhaal 2 tot 3 maal.

•  Ga nu terug naar de muur en loop de yoga riem om de armen weer, dus het is boven de ellebogen. Interlace de handen en leg ze in de buurt van de muur. Stap de voeten terug in Dolphin Pose. Nu lopen de voeten in de richting van de muur tot aan je heupen zijn over de schouders. Stap met één been in de helft van de muur en hop de andere voet omhoog. Door het brengen van uw heupen over de schouders, moet u in staat om gemakkelijk hop beide benen omhoog. Buig beide knieën en plaats de voeten plat op de muur. Als u klaar bent, uit te breiden beide benen tot recht. Druk naar beneden door de buitenste armen en beweeg je hielen tegen de muur. Blijven in de pose voor enkele ademhalingen. Verlaag de benen op de grond, verwijder de riem en leun achterover op je hielen, voorhoofd op de mat, armen aan de zijkanten voor Pose Child's om te rusten.

Hints

  • Niet doen Peacock Pose als u een hoge of lage bloeddruk, glaucoom, diabetes of als u zwanger bent.