Hoe controleer ik Klinische alarmen?

Hoe controleer ik Klinische alarmen?

Intensive care patiënten met een of meer beeldschermen. Monitoren worden gebruikt om verschillende aspecten van de toestand van de patiënt te bewaken. Wanneer zich een probleem voordoet, het monitoren gebruiken een systeem van alarmen naar het ziekenhuis personeel te melden. Medische professionals vertrouwen op monitoren, omdat het onmogelijk is voor het personeel om fysiek 24 uur per dag te volgen elke patiënt. Omdat monitoren van verschillende fabrikanten worden gebruikt, wordt de veiligheid van de patiënt vaak in gevaar gebracht, omdat het ziekenhuispersoneel niet bekend is met het alarm instellingen van elk apparaat.

Instructies

•  Evalueer het beleid en de procedures van het ziekenhuis om de samenhang met de huidige praktijken te waarborgen. Zorg ervoor dat het beleid zijn up to date en nog steeds van toepassing voor apparaten die momenteel worden gebruikt.

•  Lees en de gebruikershandleidingen analyseren voor elk stuk van de meetapparatuur. Sommige apparatuur wordt verkocht met het alarm standaard ingesteld op de "off" positie. Controleer alle apparatuur om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en correct alarmerend.

•  Opzetten van een protocol dat beschrijft hoe vaak verplegend personeel elke patiënt zou moeten controleren om ervoor te zorgen dat de monitor sensoren goed zijn bevestigd aan de huid van de patiënt. Sommige patiënten zullen sensoren opzettelijk te verwijderen en sensoren kan loskomen door beweging van de patiënt, waardoor de monitoren nutteloos.

•  Implementeer frequente opleidingen voor medisch personeel voor de nuances van elk stuk van apparatuur en hoe hij moet reageren op elk type monitor alarm te schetsen. Maak een handleiding voor de post van elke verpleegkundige dat de apparatuur bijzonderheden en alarmopvolging protocol schetst schriftelijk. De handboeken moeten gemakkelijk bereikbaar met het ziekenhuis medisch personeel zijn.