Hoe Computer Equipment wijzigen voor carpaal tunnel syndroom

Hoe Computer Equipment wijzigen voor carpaal tunnel syndroom

Ergonomie speelt een belangrijke rol bij het voorkomen en beheersen van carpaal tunnel syndroom. Werkstation van een persoon is vaak de oorzaak is van de hand pijn, dus je moet stappen om computerapparatuur te wijzigen voor het carpaal tunnel syndroom, zelfs als je het niet moest doen. Hier volgen enkele tips die uw leven makkelijker zal maken.

Instructies

•  Koop een polssteun voor uw toetsenbord. Dit zijn lange stukken schuim dat uw handen te steunen terwijl je niet aan het typen bent. Het is belangrijk om je pols niet om te rusten tijdens het typen, omdat de druk pezen kunnen beschadigen.

•  Kijk voor een ergonomische muis. De repetitieve bewegingen van het klikken en het gebruik van de normale scroll wielen kan vaak bijdragen aan de ontwikkeling van het carpale tunnel syndroom. Een ergonomische muis laat je klikt door het verschuiven van het gehele gewicht van je hand en vermindert de druk op je wijs- en middelvinger.

•  Zoek een speciale split toetsenbord om een goede positionering en typen dwingen. Deze toetsenborden zijn gescheiden in het midden zodat de polsen recht worden gehouden en de handen van de gebruiker kan alleen de toetsen die voor hen te bereiken. Sommige toetsenborden hebben ook programmeerbare toetsen die kunnen worden gebruikt als snelkoppelingen naar veelgebruikte opdrachten met een druk op slechts één knop.

•  Wijzig de hoogte van de monitor, zodat je recht naar het scherm en niet naar beneden kijken. Je nodig hebt om je nek te houden en de rug recht te helpen voorkomen dat verschillende RSI en carpaal tunnel syndroom.

•  Koop een extern toetsenbord en muis om de laptop te gebruiken gemakkelijker. De meeste laptops zijn niet ergonomisch ontworpen, maar u kunt ze wijzigen met generieke USB-randapparatuur. U kunt ook uw laptop op een stapel boeken om het scherm te verhogen tot een beter niveau.

•  Denk aan het krijgen van een telefoon headset met uw gewijzigde computerapparatuur aan te vullen. Kantoormedewerkers die de telefoon te knijpen tussen hun oor en schouder tijdens het gebruik van de computer aanzienlijk verhogen het risico van carpaal tunnel en nekletsel.

•  Installeer spraakherkenningssoftware te vermijden typen de hele dag. Kijk voor een systeem dat kan worden opgeleid om de eigenaardigheden van uw stem te herkennen. Je moet meer tijd uit te trekken voor het bewerken, want zelfs de beste voice recognition software produceert nog steeds fouten.

Hints

  • U kunt veel dingen aan uw computerapparatuur wijzigen om carpaal tunnel te voorkomen dat te doen, maar het minimaliseren van computergebruik is de beste manier om letsel te voorkomen. Probeer om de computer te gebruiken één dag per week te vermijden om uw handen een rust geven.
  • Sommige werkgevers zullen een ergonomische evaluatie van uw werkstation te doen als je hen vraagt. Het is goedkoper voor hen om te wijzigen computerapparatuur dan te betalen voor werknemer compensatie.