Hoe Cinnamon Oil Tick Repellent Zorg

Commerciële bug sprays zijn kostbaar, en vele agressieve chemicaliën bevatten. Als alternatief kunt u insectenspray thuis te maken met behulp van natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor uw huid en het milieu. Met verschillende combinaties van etherische oliën is een natuurlijke hupmiddel bepaalde soorten insecten, waaronder ziekte zich teken afstoten. Het duurt slechts een paar minuten om een ​​batch van insectenwerend middel te maken om te voorkomen dat teken weg, terwijl u geniet van het buitenleven.

Instructies

•  Combineer 1 kopje wodka, 2 el. aloë vera sap en 2 theelepels. olijfolie in een spuitfles. U kunt aloë vera sap kopen bij de meeste supermarkten en reformwinkels. Als u niet beschikt over enig olijfolie bij de hand, kunt u vervangen door soja-of ricinusolie.

•  Voeg 3/4 tl. kaneel olie en 3/4 tl. lavendelolie aan het mengsel. Etherische oliën zijn verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels. Citroengras en rozemarijn olie zijn ook bekend om teken af ​​te weren. U kunt elke combinatie van essentiële oliën vinden plaats, zolang het bedrag gelijk aan 1 1/2 tl. totaal.

•  Plaats de dop op de spray fles en schud het mengsel krachtig te combineren. Spray royaal op uw huid en kleding en opnieuw toepassen van het mengsel ongeveer elke 30 minuten. U kunt de afstotende opslaan voor later gebruik; gewoon geven de spray fles goed schudden voor gebruik nogmaals om de ingrediënten recombineren.

Hints

  • Om irritatie te voorkomen, niet direct onverdunde essentiële oliën op de huid.
  • Sommige essentiële oliën zijn bekend giftig. Onderzoek doen voordat u een oliën die u niet zeker weet.