Hoe bouw Six Pack Abs in vier weken

Hoe bouw Six Pack Abs in vier weken

Iedereen heeft buikspieren, maar soms zijn de buikspieren zijn moeilijk te zien, zeker als je niet in een tijdje hebben uitgewerkt. Er zijn veel verschillende dingen die je kunt doen om six-pack abs te bouwen in vier weken, van het veranderen van uw dieet om het uitvoeren van verschillende oefeningen gericht op de buikspieren. Als u zich aan een dieet en lichaamsbeweging regime, zul je resultaten zien.

Instructies

•  Eet groene groenten en groenten die rijk kleuren hebben. Nonstarchy groenten zijn best om gegeten te worden voor de belangrijkste maaltijden en snacks. Volgens de "Work Out" host Jackie Warner, het eten van voedingsmiddelen, zoals groenten en eieren verhogen je stofwisseling. De suikers in fruit kunt u voorkomen dat het verliezen van het gewicht dat je zou willen, dus het is aan eiwit shakes als een aanvulling. Warner beveelt ook aan het toevoegen van 500 ml biologische citroensap om je water elke dag omdat het ascorbinezuur in citroenen kan de snelheid van uw stofwisseling met 33 procent.

•  jog gedurende 45 minuten drie dagen per week om uw cardiovasculaire kracht te verhogen. Volgens Fit tijdschrift Shape, als je eenmaal begint het krijgen van de resultaten, kunt u joggen voor 20 minuten drie tot vijf keer per week.

•  Voer een gebogen knie buik hip raise door het vastleggen van plat en leg je handen aan je zijde. Buig je knieën en twee centimeter te verhogen je voeten van de vloer. Beweeg je heupen en knieën naar je borst, terwijl de aanbestedende uw buikspieren twee seconden. Voer drie sets van 20 herhalingen.

•  Voer een vinger aan tenen buikkraken door het houden van uw borst vooruit en je schouders naar achteren, terwijl u te bereiken met je armen en benen. Armen en benen terugkomen tegelijk. Het doel is om in staat om uw benen en armen te houden op de top positie voor een paar seconden alvorens ze naar beneden. Voer drie sets van 10 herhalingen.

Hints

  • Committeren aan het programma voor ten minste een maand om resultaten te bereiken.