Hoe Borst & Prostaatkanker zijn gekoppeld aan een Jodium Probleem

Volgens het National Cancer Institute, prostaatkanker is een belangrijke oorzaak van overlijden door kanker voor mannen, zoals borstkanker is voor vrouwen. Er is een relatie tussen jodium deficiƫntie en kanker, waaronder borst-en prostaatkanker.

Jodium Geschiedenis

In de jaren 1820, werd jodium met succes gebruikt om infecties te behandelen. Na de Tweede Wereldoorlog, werd jodium gebruikt om zijn therapeutische effect gestopt als gevolg van een rapport op basis van een studie bij ratten.

Jodium Eisen van Prostaat

Holistische artsen zeggen jodium speelt een rol bij prostaatkanker preventie en behandeling. De prostaat gebruikt de elementaire vorm van jodium.

Jodium Eisen van borsten

Jodium speelt een rol in de preventie van borstkanker en de behandeling. Borstkanker statistieken van Japanse vrouwen die meer jodium binnenkrijgt dan wordt aanbevolen RDA hebben lage tarieven van kanker in vergelijking met de Amerikaanse vrouwen.

Jodiumtekort Problemen

Het vermogen van het lichaam om jodium gebruikt wordt belemmerd door inname broom, fluor en chloor in bewerkte voedingsmiddelen, dranken, tandpasta en gefluorideerd water.

Jodium Bronnen

Bronnen omvatten zeewier en gejodeerd zout, hoewel gejodeerd zout bevat een zeer kleine hoeveelheid jodium en bevat ook chloride, die de absorptie van jodium kunnen verbieden. Jodium supplementen zijn beschikbaar over de toonbank.