Hoe Boost Stamina

Hoe Boost Stamina

Uithoudingsvermogen is het vermogen van uw lichaam om het spervuur ​​van uitdagingen, problemen en alledaagse stressoren die zich voordoen in de loop van je dagelijks leven te weerstaan. Als je veel uithoudingsvermogen, zult u in staat om door te gaan in het gezicht van de problemen zonder verlies van uw tempo of vertragen. Als u merkt zelf haperende, geklungel en eindigt de dag volledig uitgeput, kan je een boost nodig hebt om uw uithoudingsvermogen om u te helpen door te gaan.

Instructies

•  Doe aerobic oefeningen op een regelmatige basis. Activiteiten zoals joggen, fietsen en zwemmen al past het wetsvoorstel. Probeer deze activiteiten ten minste drie keer per week uitgevoerd gedurende ten minste 30 minuten per keer. Als je dit niet kunt bereiken, in gedachten houden dat een training van zo weinig als 15 minuten nog steeds kan opleveren voordelen voor de gezondheid en het helpen verhogen van uw uithoudingsvermogen op de lange termijn.

•  Daag jezelf uit met korte uitbarstingen van inspannende activiteit. U krijgt een grotere verhoging van uw uithoudingsvermogen te zien als je een paar minuten toe te voegen van hard rijdt elke 10 tot 15 minuten in een overigens makkelijk jog. Duwen net een beetje harder zal uw bloed pompen houden, circuleren meer zuurstof en een hogere opbrengst voordelen.

•  Neem yoga. Yoga helpt om op te warmen en stretch je spieren. Het verhoogt ook de kracht, balans en uithoudingsvermogen. Niet alleen krijg je een goede workout in, je bent ook het beoefenen van diepe ademhaling technieken die u zal helpen meer zuurstof te krijgen.

•  Zorg ervoor dat je voldoende ijzer binnen te krijgen. Gebrek aan ijzer in de voeding kan een verlies uithoudingsvermogen veroorzaken. Je kunt ijzer krijgen van vlees, bonen, noten en sommige groenten zoals broccoli en spinazie. Als u denkt dat u krijgt mogelijk niet genoeg ijzer uit je dieet, overleg dan met uw arts over het nemen van ijzersupplementen.