Hoe Boost Metabolisme Met Kruiden

Hoe Boost Metabolisme Met Kruiden

Bent u op zoek naar een manier om de stofwisseling te stimuleren? Als je metabolisme is traag, kan het echt invloed op uw vermogen om gewicht te verliezen. Er zijn vele redenen waarom je metabolisme kan vertragen. Deze omvatten veroudering, stress, slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en genetica.

Het goede nieuws is dat er hoop is. U kunt natuurlijk ook stimuleren de stofwisseling. U kunt helpen uw stofwisseling door het eten van kruiden die helpen bij het versnellen. Deze zijn zachter op het lichaam dan gewichtsverlies supplementen die meestal uw lichaam overbelasten met cafeïne. Het probleem met deze supplementen is dat de cafeïne je metabolisme nog meer kan schaden. Probeer deze tips in plaats daarvan!

Instructies

Instructies

•  Groene thee werkt, want het is een thermogene middel, dat wil zeggen dat je helpt dan wat je normaal zou verbranden meer calorieën verbranden. Als je gevoelig bent voor cafeïne kun je cafeïnevrije thee te gebruiken en het zal nog net zo effectief zijn.

•  Kelp helpt boost metabolisme omdat het jodium dat essentieel is voor de schildklier bevat. Dit werkt vooral goed als je een schildklier die niet goed functioneert. U kunt of kopen kelp granules of gebruik kelp (ofwel de vlokken of de hele plant) in het voedsel dat je eet.

•  Mate is een ander kruid dat mensen gebruiken voor energie en omdat het heeft slechts een kleine hoeveelheid cafeïne, het is goed voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. De meeste supermarkten verkopen mate thee, of u kunt uw lokale health food winkel te bezoeken. U kunt de thee online te vinden ook.

•  gember, kaneel en cayennepeper zijn allemaal kruiden die een effect op de thermogenese, net als groene thee hebben. Ze moeten echter alleen worden gebruikt in kleine hoeveelheden. Probeer elke dag koken met ten minste een van deze kruiden. Bijvoorbeeld, kunt u een kleine hoeveelheid cayennepeper bestrooien in een roerbak, maak een marinade met gember of strooi wat kaneel in sommige havermout.

Hints

  • Lichaamsbeweging en eet recht om boost metabolisme te helpen nog meer.
  • Vinden van nieuwe manieren om te koken met kruiden om variatie toe te voegen aan uw dieet en het verhogen van de voedingswaarde van het voedsel dat je eet.
  • Als u een ernstig gezondheidsprobleem hebben, kunt u overleggen met uw arts of voedingsdeskundige voordat u wijzigingen in uw dieet en levensstijl.