Hoe bifocale contactlenzen Work

Hoe bifocale contactlenzen Work

Materieel

"Moderne contactlenzen vallen in twee categorieën: zachte lenzen die zijn gemaakt van water-bevattende kunststoffen, en huisarts of 'zuurstof doorlaatbaar' starre contactlenzen," zegt AllAboutVision.com.

Asferische lenzen

Asferische multifocale contactlenzen is om beide voorschriften in het centrale visuele gebied van de lens. De drager moet leren om objecten buiten het gebied van de focus te negeren. Kijken naar iets in de buurt bij de hand, en moet je verre objecten te negeren. Focus op iets in de verte en je zult dingen dichter negeert u.

Concentrische Lenzen

Stel je een dartbord en u krijgt een goed idee van hoe een concentrische contactlens werkt hebben. Het centrum is het recept voor dichtbij zien. De buitenste ring is de afstand recept. Voor bifocale lenzen, zullen er slechts twee ringen. Voor meer complexe problemen met het gezichtsvermogen, beoefenaars voegen een derde ring tussen de twee. Overgang van het ene recept naar de andere stromen soepel, omdat de grens waar twee voorschriften voldoen blends in een geleidelijke verandering, net als afgestudeerd bifocale of trifocal bril.

Vertalen Lenzen

Het vertalen van lenzen vullen de behoefte aan duidelijke en aparte visuele gebieden. Net als begin, doorsneden bifocale brillenglazen, een duidelijke verandering lijn kruist de contactlens. De drager fysiek verschuift ooghoogte om visie focus te verleggen.

Monovision

Voor sommige dragers, een multifocale lens niet voldoende correctie verschaffen. In dat geval, een monovision pasvorm - één oog voorzien van een lens voor dichtbij zien, de andere met een veraf recept - een alternatief. De drager leert om zich te concentreren met het juiste oog en negeer hoe de ander ziet.

Astigmatisme

Moderne contactlenzen pakken astigmatisme door te helpen hervormen het oog. Steviger lenzen zijn meer succesvol dan zachter lenzen voor astigmatisme.

Bifocale contactlenzen Care

Zorg voor uw bifocale contactlenzen als je de zorg voor een ander contactlenzen. Bifocale geen speciale zorg nodig dan basisonderhoud lens.

Beslissen Over Bifocal Lenzen

Praat met uw oogarts over bifocale contactlenzen alvorens een beslissing. Versneld eventuele problemen die u heeft over het product.

Bifocale contactlenzen zijn over het algemeen minder duur dan bifocale glazen.