Hoe bewaart u Xenical

Hoe bewaart u Xenical

Xenical is een recept gewichtsverlies medicatie wordt gebruikt door artsen om ernstig overgewicht te behandelen met een body mass index (BMI) van meer dan 30 Het kan ook worden voorgeschreven voor mensen met een BMI onder de 30 als ze een verhoogd risico op obesitas. Volgens de fabrikant, Roche, Xenical werkt door het blokkeren van maximaal een derde van het vet dat je eet in je dieet. Xenical wordt geleverd in capsule vorm en zal doorgaans worden verstrekt door uw apotheker in een recept pil fles. De richtlijnen opslag zijn vergelijkbaar met de meeste geneesmiddelen op voorschrift.

Instructies

•  Houd Xenical buiten het bereik van kleine kinderen en huisdieren. Een hoge kast of plank werkt het beste om de medicatie uit het zicht van kinderen houden. U kunt ook vragen dat uw apotheker zet de medicatie in een kindveilige fles voor extra bescherming.

•  Sla uw Xenical in de originele verpakking aan u gegeven door uw apotheker. Dit voorkomt vocht beschadigt de medicatie, volgens de fabrikant.

•  Bewaar uw Xenical bij kamertemperatuur en niet in de koelkast het. De fabrikant adviseert het opslaan van de medicatie op 77 graden F. Niet bewaren Xenical voor langere tijd in omstandigheden koeler dan 59 graden of warmer dan 86 graden.

•  Gebruik Xenical niet meer na de vervaldatum vermeld op uw recept fles. Als u op te slaan Xenical voor een lange periode van tijd en vinden dat de houdbaarheidsdatum is verstreken, bezoek dan uw apotheker om een ​​nieuwe vulling.

Hints

  • Als u vragen hebt over hoe je slaan Xenical, raadpleeg dan uw arts of apotheker.