Hoe bewaart u voorgeschreven medicijnen thuis voor de lange termijn

Hoe bewaart u voorgeschreven medicijnen thuis voor de lange termijn

Bijna de helft van alle Amerikanen hebben een voorgeschreven medicijn gebruikt in de afgelopen maand, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. En velen krijgen hun medicijnen in bulk van mail-order apotheken, dus moeten ze medicijnen op te slaan voor de lange termijn. Het bewaren van medicijnen is essentieel, omdat de temperatuur, vochtigheid en tijd kunnen alle invloed op de werking en zelfs de veiligheid van het geneesmiddel. Indien correct opgeslagen, zal uw medicijnen werken voor u wanneer u ze nodig hebt, en je kunt gevaarlijke bijwerkingen te voorkomen. Juiste geneeskunde opslag impliceert ook het weggooien van verstreken, beschadigde of onnodige medicatie.

Instructies

Het opslaan van uw geneesmiddelen

•  Verzamel al uw geneesmiddelen: pil flessen, inhalers, oogdruppels, insuline, vloeibare medicijnen en eventuele anderen.

•  Controleer of alle medicijnen hebben hun oorspronkelijke apotheek labels op hen met instructies over hoe ze te nemen, hun probleem, voorschrijvende arts en de vervaldatum. Gebruik geen geneesmiddelen die geen etiket hebben slaan. Voor toekomstige aankopen, altijd het etiket op de fles geneeskunde of doos achterlaten.

•  Verwijder de katoen uit alle flessen die worden geopend en wordt momenteel gebruikt. Het katoen kan vocht opgezogen in de open fles en schade aan de tabletten of capsules veroorzaken.

•  Zet opzij alle geneesmiddelen die geen label hebben, die zijn verlopen, dat je niet hebt genomen in 12 maanden, of dat de kleur, geur of smaak zijn veranderd. Bied deze volgens de instructies in hoofdstuk 2.

•  Bewaar uw medicijnen in een gebied in uw huis die goed verlicht is, koel, droog en buiten het bereik van kinderen. Een badkamer medicijnkastje geen goede locatie, aangezien het vaak warm en vochtig in een badkamer. Een ideale locatie is een plank op ooghoogte in een keukenkast, bijkeuken of reserveonderdelen kast.

Verwijdering van Geneesmiddelen

•  Giet het in afdeling 1, Stap 4 beschreven in een afsluitbare plastic zak medicijnen. NIET spoelen van de medicijnen door het toilet of giet ze in een gootsteen of afvoer.

•  water Toevoegen aan pillen of capsules lossen.

•  Voeg kattenbakvulling, zaagsel of koffiedik in de plastic zak. Dit maakt het minder aantrekkelijk voor huisdieren en kinderen.

•  Sluit de plastic zak en gooi het weg.

•  Verwijder en vernietig alle labels uit de containers. Recycle de containers indien mogelijk, of gooi ze weg.