Hoe bewaart Meat

Het correct bewaren van vlees helpt de houdbaarheid te verlengen en stelt u in staat om te profiteren van de verkoop en bulk kopen. Het helpt uw ​​budget door het verminderen van afval als gevolg van bederf of vriesbrand. Wanneer u vlees correct bewaren, het kan ook betekenen betere smaak, want je bent het houden van het vers. De volgende vijf stappen helpen u goed verpakken en opslaan van vlees voor een optimale versheid.

Instructies

Bewaar Fresh Meat the Right Way

•  Koop vlees zo vers mogelijk. Hoe verser het vlees, hoe beter het zal smaken en hoe langer de houdbaarheid. Koopt u voorverpakt vlees, zoals hamburgers, controleer dan de vervaldatum. De verste pakketten zijn meestal naar de rug omdat klerken draaien de ouderen naar voren.

•  Cook vlees meestal binnen twee dagen na aankoop, tenzij je gaat om het te bevriezen. Afhankelijk van het soort vlees, kan in de koelkast tussen 2-4 dagen. Voor snelle referentie: karbonades, 2 tot 4 dagen; gehakt, 1-2; gebraad, 2 tot 4; steaks, 2 tot 4; en stoofvlees, 1 tot 2. Pluimvee varieert tussen de 1 tot 3 dagen.

•  Pakket vlees correct voor diepvries opslag om vriesbrand voorkomen. Bundel het vlees als je van plan bent om te koken, dwz. vier karbonades voor een gezin van vier. Wikkel het vlees in doorzichtige plastic wrap. Zorg ervoor dat er geen luchtzakken waar vriesbrand graag vormen - druk op de plastic wrap stevig rond het vlees. Wikkel vervolgens het pakket in slager wrap, en verzegelen met plakband. Deze twee lagen zorgen voor een goede isolatie te beschermen tegen vriesbrand.

•  Vacuum pakket uw vlees voor vriezer en koelkast aanwezig. Er een verscheidenheid van vacuüm verpakking systemen beschikbaar die letterlijk zuigen alles uit de lucht, waardoor het vlees ingepakt in gelaagd plastic, en sluit de zak. U kunt ook vacuüm verpakking vlees voor kortere tijd te bewaren in de koelkast, waar ze tot twee weken kan worden gehouden.

•  Label en datum elk pakket met een permanent marker. Dan de praktijk FIFO - first in, first out - wat het risico van vriesbrand en bederf vermindert. Plus je weet wat er in het pakket. Ondanks dat deze goed verpakt, diepgevroren vlees hebben slechts enkele maanden houdbaar. Voor snelle referentie: karbonades, 6-12 maanden; gehakt, 2 of 3; gebraden, 6 tot 12; steaks, 6 tot 9; en stoofvlees, 2 en 3. Een hele vogel zal gelijke tred houden tot 12 maanden; stukken tot 9 maanden.

Hints

  • Vriesbrand maakt vlees oppervlakken zien verkleurd en smaakt niet goed. Afgesneden en dat deel van het vlees weg te gooien.
  • Laat uw vriezer niet te vol - zodat de lucht kan circuleren helpt om vlees behoorlijk bevroren.
  • WINKEL vlees op de onderste plank van de koelkast waar het koudste (36 tot 40 graden Fahrenheit), voordat het wordt gekookt.
  • Voor eenvoudiger scheiding van vlees, kun je freezer paper tussen karbonades, hamburgers en steaks plaatsen.
  • Als je twijfelt, gooi het eruit. Bedorven vlees kan ernstige darmproblemen, zelfs voedselvergiftiging veroorzaken.
  • Als vlees ruikt zuur, gooi het eruit. Bederf is begonnen.
  • Bij het hanteren van vlees of gevogelte, altijd wassen zowel de teller en de handen na elk soort vlees te vermijden verzenden elke vorm van bacteriën.