Hoe bewaart Leftovers Goed om voedselvergiftiging te voorkomen

Met de stijgende voedselprijzen, niemand vindt het leuk om voedsel te verspillen, dus het is voordeliger om goed gebruik te maken van restjes maken. Het is ook een economisch gebruik van tijd en energie om grote hoeveelheden voedsel koken in een keer voor gebruik in de hele week. Een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen zullen helpen restjes correct om voedselvergiftiging te voorkomen slaan.

Instructies

Hoe bewaart Leftovers Goed om voedselvergiftiging te voorkomen

•  Verwijder warm eten uit pot of pan en plaats in de koelkast containers. Gebruik kleine pint containers of stevige afsluitbare plastic zakken voor vloeibare of omvangrijke voedingsmiddelen. Gebruik een dubbele laag aluminiumfolie voor het verpakken van producten zoals vis en vlees. Houd containers klein zodat de luchtcirculatie kunnen ze snel te koelen. Als er slechts een kleine hoeveelheid aan op de koelkast worden bewaard (2 pints of lager, of één pond of minder vlees of vis) goed af, mee de inhoud en datum op de verpakking of koelkast open en zet in 40 V koelkast of 0 F vriezer. Plaats, zodat de koude lucht circuleert rond de containers.

•  Indien het opslaan van meer dan 2 pinten van vloeibare of omvangrijke levensmiddelen of meer dan een pond vlees of vis, breng warm eten op kamertemperatuur eerst door eromheen, goed verpakt, met ijs. Roteren eten en ijs totdat het kamertemperatuur gedurende alvorens het weer in de koelkast.

•  Gebruik je restjes binnen een paar dagen. Als het opslaan van restjes vis, te gebruiken binnen een dag.

•  Voor eten dat gekoeld of op kamertemperatuur wordt geserveerd, zoals kaas, kwark, yoghurt, pudding, salsa, salade en andere voedingsmiddelen, verwijder de hoeveelheid die nodig is voor één maaltijd en zet de rest onmiddellijk terug in de koelkast, goed afgesloten.

Hints

  • Gebruik uw koelkast thermometer van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat uw koelkast is 40 V of minder, en je vriezer 0 F of minder.
  • Probeer niet om voedsel bij kamertemperatuur afkoelen voordat u de levensmiddelen in de koelkast. Bacteriën groeien in een warme omgeving.
  • Doe geen grote hoeveelheden warm voedsel in de koelkast in een keer. Het te lang afkoelen en een warme omgeving voor de bacteriën om te groeien nemen. Het zal ook van invloed op de interne temperatuur van uw koelkast, waardoor andere voedingsmiddelen te warmer dan veilig is geworden.