Hoe bewaart en Clean Invisalign Braces

Invisalign orthodontische beugels moeten worden verwijderd wanneer je eet, of als u andere dan water dranken drinken. Hier is hoe om goedkoop te slaan en schoon uw Invisalign bretels zonder de aanschaf van de Invisalign reinigingssysteem en zonder gebruik van een speciale reiniger.

Instructies

•  Wanneer u uw aligners verwijderen, ze meteen plaatsen in een kopje water. Of, als u niet wilt dat gasten of collega's te staren naar een beker vol van orthodontische apparaten, leg ze in een kleine, afgesloten container vol met water. Ik heb geconstateerd dat het opslaan van de Invisalign beugel in water elimineert principe verkleuring of 'vertroebeling' die anders optreedt. Bewaar uw braces in het water totdat je nodig hebt om ze terug te plaatsen in uw mond. Dit voorkomt dat je speeksel uit te drogen op de aligners.

•  Spoel de beugels in water voordat je ze in je mond, en het veranderen van het water in de container.

•  Als je tijd hebt, maar ten minste eenmaal per dag, plaats een kleine hoeveelheid tandpasta op een tandenborstel en borstel de binnenkant en de buitenkant van de aligners, net zoals u zou poets je eigen tanden. Spoel de aligners grondig in water daarna. Met tandpasta die meer een traditionele "paste" in plaats van een "gel" vergemakkelijkt het spoelen het tandpasta van de beugels.

•  Poets je tanden voorafgaand aan het zetten van de aligners in je mond. Het houden van uw tanden schoon maakt deel uit van het elimineren van verkleuring net zoals je nodig hebt om de beugel schoon te houden.

Hints

  • Dit is uiteraard niet officieel bekrachtigd door Invisalign of orthodontisten geaffilieerd met Invisalign. Dit is gewoon mijn ervaring en experimenten uit met behulp van Invisalign.