Hoe bewaart EMU Oil

Hoe bewaart EMU Oil

Emu olie, die wordt gemaakt uit het vet van de emu die voor vlees geslacht gezegd effectief bij de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem, acne en psoriasis, voorkomen van haaruitval, hoofdpijn genezen, verlichten van gewrichtspijn en zijn het verminderen van rimpels en andere tekenen van veroudering. Pure emoe olie is niet stabiel en moet onder bepaalde voorwaarden worden opgeslagen.

Instructies

•  Giet de emu olie in de getinte glazen pot of fles. De donkere glazen zal de olie te beschermen tegen licht, waardoor de olie kan bederven. Als de olie is gestold, voer het onder warm water te verwarmen tot het vloeibaar wordt. Als de olie vloeibaar maar gescheiden, schudden totdat het gecombineerd voordat decanteren in de opslag jar.

•  Schroef het deksel van de pot stevig om de zuiverheid van de olie te beschermen.

•  Bewaar op een koele plek, uit de buurt van direct zonlicht. De koelkast is een goede plek om emoe olie op te slaan voor een lange tijd, maar de olie zal stollen en je moet verzachten te gieten. Andere beschutte plekken zou kunnen zijn in het souterrain of kelder, of in een keukenkastje uit de buurt van het fornuis en de oven.

Hints

  • Emu olie zal breken bij hoge temperaturen, en begint te stollen onder 75 graden. Om de olie vloeistof opnieuw te maken, verwarm zachtjes.
  • Juiste wijze zijn opgeslagen, moet pure klasse A emoe olie blijven ongeveer een jaar.
  • Veel verkopers pakket emu olie in getint glas containers, waardoor de noodzaak om de olie te dragen aan een pot.