Hoe bewaart Coleslaw Goed om voedselvergiftiging te voorkomen

Koolsalade is goed voor meer dan de helft van de kool gegeten in dit land. Het is een makkelijke manier om vitamine C en belangrijke mineralen toe te voegen aan uw dieet. Of je maakt koolsalade thuis of het kopen van de deli geval kunt u voedselvergiftiging te voorkomen door de opslag van koolsalade behoren.

Instructies

•  Als u koopt zakken koolsalade mix in de supermarkt, controleer dan de \ "verkopen door \" date. Heeft een tas die een verlopen datum heeft, of dat heeft koolsalade met bruine randen, of waar de inhoud kijken nat of slijmerig niet kopen. Bewaar de koolsalade in zijn zak in een koelkast die is 40 graden Fahrenheit, totdat u klaar bent om deze te gaan gebruiken. \ NAls het selecteren van een hele kool, controleren om te zien dat de buitenste bladeren zijn fris en helder en er zijn geen bruine vlekken.

•  Als u het kopen van kant en klare koolsalade in de sectie deli van uw supermarkt, vraag de deli manager toen het werd gemaakt. Altijd proberen om een ​​doos van koolsalade dat vers wordt gemaakt te krijgen. Als deze informatie niet beschikbaar is, controleert u de \ "verkopen door \" date.

•  Als het maken van koolsalade thuis, door elkaar halen alleen zo veel als je denkt dat je verbruikt bij een maaltijd. Coleslaw mengsel wordt meestal gecombineerd met mayonaise en kruiden, dus is het belangrijk om koelen zodra mogelijk na elkaar. Zet de zak met eventuele resterende koolsalade mix naar de koelkast. \ NWhether behulp deli koolsalade of het toevoegen van dressing om zakken koolsla mix, koel de opgemaakte koolsalade op 40 graden Fahrenheit tot het tijd is om te dienen. Indien transport naar een picknick, dragen in een goed geïsoleerde koeler omgeven door koude kompressen.

•  Als koolsalade zit bij kamertemperatuur gedurende meer dan twee uur, gooi het eruit. Als het na het uitzitten wordt teruggestuurd naar een 40 graden Fahrenheit koelkast, is het veilig om opnieuw te gebruiken. Serveren niet een derde keer.

•  Coleslaw gemaakt met een suiker-azijn dressing is veiliger voor het uitoefenen van een picknick dan kool gemaakt met een mayonaise dressing. Het kan ook worden bevroren tot een maand. Ontdooien in de koelkast tot lezen te dienen.

Hints

  • Recente gevallen van koolsla gerelateerde voedselvergiftiging zijn verbonden met bacteriën uit de kool dan toxinen in bedorven mayonaise. Zorg ervoor dat je geraspte kool wassen in koud stromend water voor het gebruik. Zakken koolsalade mix wordt over het algemeen gewassen; als een extra voorzorgsmaatregel, kunt u de zakken koolsalade mix wassen en goed laten uitlekken. Het zal niet van invloed op de kwaliteit.