Hoe bewaart Clementine Oranges

Hoe bewaart Clementine Oranges

Clementine sinaasappelen, ook wel bekend als Kerstmis sinaasappels, zijn een soort van mandarijn. Ongeveer 2 cm in diameter, clementines zijn zoete, pitloze fruit beschikbaar tijdens het Noordelijk halfrond de winter maanden. Net als andere citrusvruchten, clementine sinaasappels stoppen rijpen en beginnen rotten zodra ze worden geplukt. Genieten clementines voor zo lang mogelijk, vereist derhalve voorzichtig met hoe en waar ze worden opgeslagen. Met slechts een beetje aandacht voor detail, kan je clementine sinaasappels fris en sappig blijven voor maximaal twee weken.

Instructies

•  Bereid uw clementine sinaasappelen voor opslag door u ze uit de originele verpakking en inspecteren ze voor tekenen van schimmel en verval. Let ook op clementines met bruine vlekken. Deze verkleuring geeft aan verval vormen onder de huid. Gooi het gespot sinaasappels en sinaasappels die extreem zacht of beschimmeld.

•  Bewaar de clementine sinaasappelen in een geventileerde container. Of u nu van plan bent om de sinaasappels bij kamertemperatuur of in de koelkast bewaren, kiest u een opslagcontainer die laat de lucht circuleren om hen heen. Het houden van uw clementines in een kom, netje of een open-zijdige houten kist zal helpen om schimmel te voorkomen en hen in staat stellen om langer vers dan ze anders zouden blijven.

•  Bewaar de sinaasappels op kamertemperatuur als u wenst. Clementine sinaasappels zal fris en sappig blijven tot maximaal een week bij kamertemperatuur. De optimale bewaartemperatuur voor clementines is 45-48 F. Dus is het belangrijk om ze weg te houden van warmtebronnen en direct zonlicht.

•  Bewaar de sinaasappels in de koelkast als u wenst. U kunt genieten van gekoelde clementines voor maximaal twee weken. Om ervoor te zorgen dat ze behouden piek versheid, bewaar ze op een droge, koele plek of in de groentelade van de koelkast.