Hoe bewaart Acidophilus

Hoe bewaart Acidophilus

Lactobacillus acidophilus is een bacterie die van nature leeft in het menselijk spijsverteringsstelsel en de urinewegen en in de vrouwelijke vagina. Stammen van het kan aan het dieet worden toegevoegd door middel van bepaalde voedingsmiddelen, zoals yoghurt of in aanvullende pil of capsule vorm. Volgens de Mayo Clinic, meerdere studies tonen Lactobacillus acidophilus biedt voordelen voor de gezondheid door het verlichten van lichamelijke gist infecties. Juiste manier alle supplementen opdat de levende bacteriën kan plaatsen en het gewenste pro-biotisch effect.

Instructies

•  Aankoop kleine hoeveelheid flessen Lactobacillus acidophilus supplementen, in plaats van grote hoeveelheden flessen. Air invloed en versnelt de afbraak van de levende bacteriën na de verzegeling is verbroken (zie referentie 2).

•  Bewaar geopende flessen van Lactobacillus acidophilus supplementen bij extreem droge, koele temperaturen tot beste behoud van de levende bacteriën. Koelkast dit product, maar ervoor te zorgen dat de gebottelde supplement niet wordt opgeslagen, waar het gemakkelijk kan bevriezen, zoals op de bovenste plank of in de buurt van een koeling vent. Voor het beste resultaat plaatst u deze op een lagere deur plank of een bodem scherper lade condesation voorkomen.

•  Houd geopend Lactobacillus acidophilus supplementen uit de buurt van direct licht. De meeste supplementen worden verkocht in licht-blokkerende flessen. Schakel over naar een donker gekleurde, plastic of glazen houder, indien nodig.

•  reizen met alleen het bedrag van de Lactobacillus acidophilus supplement je nodig hebt voor de duur van de reis, in plaats van een hele fles. Dit zorgt ervoor dat slechts een kleine hoeveelheid van het supplement zullen worden getroffen in geval van accidentele overmatige blootstelling aan hitte of licht als gevolg van onverwachte reizen vertragingen of gebrek aan koeling voor accommodatie faciliteiten.

•  Controleer Lactobacillus acidophilus supplement afloopdatum worden geregeld. Levende bacteriën beginnen vernederende en individueel sterven zodra het product is vervaardigd, als gevolg van omgevingsfactoren. Gooi het product als het voorbij de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Hints

  • Als het nemen van de capsule vorm van de Lactobacillus acidophilus supplement, gooi elke uitbarsting, gebroken of uitzonderlijk geel-getinte capsules bij de eerste de container zegel te verbreken. Dit duidt op een niet goed verwerkte producten tijdens de fabricage en kunnen versnellen bederf van het resterende product eenmaal geopend.