Hoe behandel je een uitpuilende schijf?

Hoe behandel je een uitpuilende schijf?

Behandeling van een uitpuilende schijf afhankelijk van de locatie van de uitstulping en de ernst van pijn, beperkingen of andere symptomen. De schijven bestaan ​​uit een zachte gel ingekapseld in een kraakbeen shell als buffer tussen de wervels. Aangezien deze schijven verzwakken, kunnen ze niet in de lijn bewegen met de wervelkolom, waardoor de schijf te bollen en druk op de nabijgelegen zenuwen. Zenuw impingement veroorzaakt pijn om te reizen naar andere locaties in het lichaam, zoals de heupen, benen en voeten en wordt gevraagd de omliggende spieren te spasme in reactie op de blessure. Uitpuilende schijven kan worden bijgedragen aan het verouderingsproces, en veel mensen hebben een uitpuilende schijf zonder het gevoel enig ongemak.

Instructies

•  Rest van het lichaam. Laat het lichaam om zichzelf te genezen met een paar dagen bedrust. Gebruik een verwarmingselement om de spieren ontspannen te houden, en geen activiteiten die de belasting van de rug, zoals bukken of tillen niet uitvoeren. Wees voorzichtig met hoe je het lichaam uit te voeren, zoals lopen de trap af. Soms pijn in de rug kunnen werpen uw saldo, dus vasthouden die leuningen.

•  Neem curcumine supplementen 3 keer per dag met voedsel om de ontsteking te voorkomen dat de vorming van de geblesseerde gebied. Blijf weg van de zenuwen stimulerende middelen zoals cafeïne en ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen zoals zuivelproducten. Drink veel water om het lichaam van gifstoffen te spoelen.

•  Gebruik een over-the-counter pijnstiller of niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen om pijn en zwelling te verminderen, zoals die met naproxen of paracetamol als Nurofen of Aleve. Als de pijn ernstig is, raadpleeg dan een arts voor een spier relaxer die u kunt gebruiken voor een korte periode tot de bobbel afneemt.

•  Breng een koud en warm gel naar het gebied om de zwelling te verminderen. Deze gels gaan op koude sla hot eenmaal opgenomen in de huid. Wrijven lavendelolie op het gebied of het aanbrengen van een flanellen doek doordrenkt met ricinusolie helpt ook om de ontsteking te verminderen.

•  Breng een zak ijs gedurende 20 minuten, gevolgd door een verwarmingselement voor dezelfde tijd. Als omliggende spieren beginnen te spasme onmiddellijk te verwijderen het ijs.

•  Prijzen fysiotherapie behandelingen zoals ultrageluid, elektrische stimulatie en zachte oefening te helpen verlichten de schijf terug op zijn plaats en het versterken van de kleinere ondersteunende rugspieren. Fysiotherapeuten kunt ook leren je oefeningen om de houding en de juiste manieren om te buigen en een lift te verbeteren om toekomstige schade aan schijven te voorkomen.