Hoe begin ik met het Candida Dieet?

Hoe begin ik met het Candida Dieet?

De Candida dieet, ook bekend als de gist dieet is een detox dieet om het lichaam van Candida albicans gist ontdoen. Volgens Candidadiet.com, het is een opportunistische schimmel die symptomen zoals vermoeidheid, gewichtstoename, pijn in de gewrichten, en gas veroorzaakt. Dat komt omdat als de schimmel groeit het vrijkomen van een giftige stof die uw immuunsysteem aantast en laat je met ongemakkelijke symptomen. Bepaalde voedingsmiddelen hoog in gist is bekend dat dit probleem veroorzaken. Om uw lichaam te ontdoen van de schimmel, de Candida dieet duurt meestal ongeveer drie weken en vereist een engagement om de slag te gaan, te beginnen met een eerste, strenge detox.

Analyseer uw Lifestyle

Om de Candida dieet je echt nodig hebt om te analyseren hoe je eet en elke andere leefstijlfactoren starten. Naast voedsel hoog in gist, de nummer een oorzaak van Candida zijn antibiotica, dus het is belangrijk om uw arts te praten over het gebruik van alleen de antibiotica die u echt nodig hebt. Ook praten met uw arts over alle andere medicijnen die u nemen die kunnen leiden tot een probleem met de Candida dieet.

Cleansing

U wilt beginnen met het doen van een dubbele punt schoonmaken, dat bestaat uit het drinken van een groentebouillon slechts zeven dagen. Sommige mensen kiezen ervoor om een ​​darmspoeling te doen. Misschien wilt u met uw arts over de vraag of dat voor u geschikt is. Je zou ook kunnen drankjes kopen bij uw lokale voeding en voeding op te slaan die u helpen te ontgiften of spoel uw lever.

Dieet-

Nadat u uw systeem hebt gereinigd, moet u zich richten op een nieuw, streng dieet voor twee weken. Je moet elimineren fruit, noten, chocolade en cafeïne uit je dieet meteen. Bijvoorbeeld vruchten hebben een hogere suikergehalte en voeden de Candida schimmel en helpen groeien. Hetzelfde geldt voor alcohol. Cafeïne staat bekend om Candida ook kickstart. Het goede nieuws is dat u ton groenten kunnen eten van broccoli tot kool en zuivelproducten zoals yoghurt. Groenten helpen absorberen de Candida schimmel en draag het uit je lichaam, en yoghurt zet goede bacteriën terug in je maag. U kunt ook eten niet-kleverige granen zoals bruine rijst die helpen absorberen de schimmel.

Side Effects

Tijdens uw eerste detox je kunnen verschijnselen zoals hoofdpijn en misselijkheid. Dit is normaal tijdens deze fase van het dieet. Het is eigenlijk wel de afsterving van het dieet. Volgens Candidadiet.com, de die-off is wanneer gistcellen worden gedood in een snel tempo en metabole bijproducten vrijkomen in uw systeem. Deze die-off periode kan leiden tot deze onaangename symptomen. Om u te helpen, drink veel water en het verhogen van uw inname van vitamine C.