Hoe agressief gedrag wijzigen

Hoewel het moeilijk is om persoonlijke tekortkomingen overwonnen kan worden, dit kan het verschil tussen het onderhouden van relaties en verpest hen betekenen. Als vrienden en collega's klagen over je agressief gedrag, negeren of te voldoen aan hun kritiek met woede alleen verlengt het probleem. Of de wens om uw agressief gedrag aan te passen komt voort uit een privé-gesprek met een goede vriend of vanaf je eigen schuldgevoelens, waardoor vooruitgang kan u helpen gespannen relaties redden. Het kan ook aantonen je verlangen naar zelfverbetering en helpen u emotionele welzijn te bereiken.

Instructies

•  Begrijp de aard van je boosheid, zonder het geven van jezelf excuses om dichtklapt of om uit te treden. Anger is een natuurlijke emotie die kunnen voortvloeien uit een verscheidenheid van stimuli. Realiseer je dat je agressief gedrag te veranderen, betekent niet dat je nooit moet voelen of boosheid te uiten. Opkroppen woede zonder los te laten kan leiden tot verhoogde stress en woede. Op zoek naar redenen om meer van streek zijn als je al boos kan leiden tot u begint verwarmd confrontaties over kleine problemen.

•  Onderzoek de schade van uw agressief gedrag. Verklaar uw wens om uw negatieve gedrag te veranderen om goed aangepast vrienden. Vraag deze vrienden om situaties waarin u uw humeur verloor herinneren. Blijf rustig, omdat zij relais details van de evenementen, waaronder hun eerlijke reacties. Let in het defensieve houding waaronder verminderde oogcontact, trillen en aarzeling. Horen hoe je agressief gedrag beïnvloedt anderen kan stimuleren uw motivatie om te veranderen.

•  Adres kwesties zonder verlies je hoofd koel. Uitademen diep voor uiten van negatieve gevoelens kunt u voor een verblijf in de controle over je lichaamstaal. Het schrijven van een brief in plaats van te kiezen voor een face-to-face ontmoeting geeft je tijd om je gedachten te censureren. Leren hoe je je woede op de juiste wijze te communiceren kunt u een gevoel van voldoening geven.

•  Verander je omgeving. Hoewel je elke situatie die je woede triggers niet kunt voorkomen, kunt u uw vereniging met bekende irriterende stoffen te verminderen. Dit kan zelfs ook goede vrienden die een talent voor het starten of het houden van de problemen in leven. Het maken van een lijst van situaties, plaatsen en mensen die je stress kan helpen kiezen alternatieven te geven. Bijvoorbeeld, het nemen van een alternatieve route naar uw bureau kan u helpen voorkomen dat een vervelende collega. Het kiezen van een andere ontmoetingsplaats in plaats van terug naar de gebruikelijke luidruchtige bar gaan kunnen houden u geaard.

•  Blijf rustig wanneer ze geconfronteerd worden met agressief gedrag van anderen. Met behulp van ontspanningstechnieken zoals diep ademhalen of gaat uw "gelukkige plaats" kunnen agressieve uitbarstingen verminderen. Blijf in controle van uw lichaamstaal en intonatie omdat anderen dit kunnen gebruiken om hun woede te voeden. Tekenen van agressie onder vinger te wijzen, schreeuwen en schalden ogen. Vermijden dat andere mensen aas je mee in de argumenten of maak je zwak voor het weren van hun confronterende gedrag voelen.

Hints

  • Jezelf belonen voor het houden van je hoofd koel kunt u motiveren om positieve communicatie technieken te omarmen. Het identificeren van de reden waarom u terecht voor het gebruik van agressieve communicatie kan helpen u confronteren onderliggende emotionele kwesties te voelen. Deelnemen aan rustgevende activiteiten zoals yoga en schilderen kan u helpen stress te verminderen.
  • Vermijd het ontslag van de gevoelens van anderen over uw agressief gedrag.