Hoe aan te passen aan Progressieve Lenzen

Hoe aan te passen aan Progressieve Lenzen

Dus je moet verschillende lenzen voor dingen zoals lezen, autorijden en werken. In plaats van het omgaan met meerdere brillen, probeer progressieve lenzen, ook wel no-lijn bifocale. Ze zijn ontworpen om het gemak van multifocale lenzen bieden zonder een zichtbare lijn. Progressieve lenzen zijn duurder dan bifocale of trifocal voordelig glazen en zijn veel moeilijker te wennen. Dit is omdat de gebieden links en rechts van het middendeel van de lens vervormd en kan niet worden gezien door, die nodig is om niet-line lenzen maken. De tijd nemen om te wennen aan progressieve lenzen en correct dragen van hen zal u helpen aan te passen aan uw nieuwe visie tool.

Instructies

•  Stop het dragen van uw oude bril onmiddellijk en beginnen het dragen van uw nieuwe bril zonder ze af tijdens de dag als je eenmaal hebt uw recept. Zorg ervoor dat een bril hoog worden gedragen op de brug van je neus, zo dicht mogelijk bij je gezicht mogelijk. Zwakkere voorschriften worden gemakkelijker aangepast aan de dan sterk recepten.

•  Ga zitten terwijl wennen aan je nieuwe lenzen, zoals in de voorkant van de televisie, volgens McDonalds Adams Optometristen Limited. Beweeg je hoofd om dingen te zien, in tegenstelling tot gewoon het verschuiven van uw ogen. Om alleen te verschuiven je ogen betekent dat u zal worden kijken door een wazige deel van de lens. Wijst je neus in de richting waarin u wilt kijken zal u helpen wennen aan kijken naar de dingen door je progressieve lenzen.

•  Tuck in je kin en richt je neus in de richting van je tenen wanneer gaan trappen op en af, en neem je bril af als je ongemakkelijk voelt. Zich te onthouden van een motorvoertuig besturen totdat u volledig vertrouwd bent met uw progressieve glazen.