Hoe aan te passen aan een standaard voor rolstoelen

Hoe aan te passen aan een standaard voor rolstoelen

Het verliezen van de fysieke mogelijkheid om te lopen naar de plaats waar u wilt gaan is zeer stressvol en verontrustend, ongeacht of de oorzaak is leeftijd, ziekte of letsel. Een rolstoel kan noodzakelijk met weinig zijn om geen aandacht, en de ontvanger zal tijd nodig hebben om te wennen aan het te krijgen, zodat de stoel wordt een comfortabele deel van het dagelijks leven. Aanpassing aan een standaard rolstoel kost tijd en geduld.

Instructies

•  Verwijder alle tapijten en vloerbedekking uit je huis. Tapijten kunnen vast komen te zitten in de wielen, en het tapijt maakt het veel moeilijker om een ​​standaard rolstoel voort te duwen, dat de armen van de gebruiker nodig heeft om een ​​voorwaartse beweging te genereren.

•  Maak specifieke paden door het huis dat zijn breed genoeg voor een rolstoel om comfortabel te passen door. Woningaanpassingen kan nodig zijn om deurkozijnen te verruimen en een helling of lift te voegen tussen hogere en lagere niveaus. De badkamer moet breed genoeg zijn zodat rolstoelgebruikers zich kunnen positioneren van de stoel naar het toilet en terug. Alles wat de rolstoelgebruiker nodig heeft voor koken en andere activiteiten moeten binnen handbereik.

•  Spreek met een arts over gezonde oefeningen die je armen kan versterken. Verleggen van de wielen van de rolstoel op langere excursies kan uitputtend zijn, en het uitoefenen kan ook nuttig zijn zowel mentaal als fysiek. Een arts kan helpen bij het vaststellen van een routine die veilig is en kan helpen om het beheer van de rolstoel makkelijker.

•  Doe mee aan activiteiten met andere rolstoelgebruikers. Er zijn communautaire programma's die ofwel uw arts of een revalidatiecentrum kunt u direct aan voor mensen die rolstoel gebonden en dit is goed om sociale redenen en geeft je ook nieuwe activiteiten, spelletjes, en eventueel sport om uit te proberen, afhankelijk van uw lichamelijke gezondheid en wat u geïnteresseerd bent.