Hoe aan te passen aan een nieuw paar Prescription Glasses

Jaarlijkse visie controles blijkt meestal een verandering in het gezichtsvermogen. Dit betekent dat nieuwe glazen op sterkte aan te passen aan steeds veranderende visie problemen. Het nieuwe recept corrigeert visie, maar de wijziging kan leiden tot problemen. Dit ongemak is het gevolg van de ogen te passen aan een nieuwe recept. Er zijn een paar manieren om te wennen aan een nieuwe bril recept, terwijl het minimaliseren resulteert ongemak.

Instructies

•  Neem pauzes. Elke keer in een tijdje, neem de nieuwe bril af voor een paar minuten. Het geven van de ogen een beetje tijd om te ontspannen helpt de belasting van hen overbelasting van een voortdurende aanpassing te voorkomen.

•  In eerste instantie alleen de nieuwe bril bij nodig dragen.

•  Schakel ze uit. Draag de nieuwe bril voor een tijdje, draag dan de oude. Terugschakelen naar de oude bril laat de ogen wat tijd om te ontspannen, terwijl het dragen van de nieuwe te laat de ogen wennen aan deze. Tijd, verhogen de hoeveelheid tijd dat de nieuwe bril gedragen tot het niet nodig de oude dragen helemaal.

•  Kijk voor problemen. Hoofdpijn, duizeligheid en droge ogen komen vaak voor problemen die voortvloeien uit een ander recept. Wanneer deze zich voordoen, neem dan gewoon af van de bril zo snel mogelijk, en laat ze af totdat de symptomen verdwijnen.

Hints

  • Veel mensen hebben geen problemen met het aanpassen aan nieuwe brillenglazen. Probeer dragen ze allemaal de tijd eerste en blijven als er geen problemen.
  • De problemen in verband met nieuwe recept bril moeten extreem korte duur zijn. Als ze langer duurt dan een paar dagen, een bezoek aan de oogarts of optometrist weer opnieuw te evalueren het recept. Lange termijn problemen geven een onjuist voorschrijven.