Hoe aan te passen aan een Dental Bridge

Hoe aan te passen aan een Dental Bridge

Een tandheelkundige brug is een vaste gedeeltelijke prothese die ontbrekende tanden vervangt. Het is verankerd op het tandvlees en gecementeerd op zijn plaats. Unlike kunstgebit kan een brug alleen worden verwijderd door een tandarts, en elimineert de noodzaak voor nachtelijke verwijderen en reinigen. De meeste mensen krijgen een brug na het leven met ontbrekende tanden voor maanden of jaren, en het duurt een tijdje om aan te passen aan een nieuwe tandheelkundige brug.

Instructies

•  Volg de instructies van uw tandarts geeft je. Hij of zij zal je een blad met aanwijzingen voor zorg te geven tijdens de eerste dag na de ingreep. Bel uw tandarts als er pijn of overmatig bloeden.

•  Laat uw mond en andere tanden aan te passen van nature naar de brug. Dit kan een paar dagen duren om een ​​paar weken. Als je had ontbrekende tanden of uitneembare prothesen, je mond aangepast aan toe en je leerde spreken en kauwen op een bepaalde manier. Nu moet u laat uw mond aan te passen aan de brug.

•  Eet een verstandig dieet en vermijd taai of suikerhoudende voedingsmiddelen, totdat je mond aanpast aan de brug. Vermijd noten, popcorn en hard candy.

•  Poets en flos voorzichtig rond de brug. Gebruik floszijde houder te reinigen onder en rond het. Houden voedsel vastplakken in het tandvlees onder de brug met floss en een WaterPik.

•  Spreek normaal. Uw toespraak patronen kan veranderen als uw mond en tong aan te passen aan de nieuwe tandheelkundige armatuur, maar dit zal passeren.