Hoe aan taille Maat Shrink via tips voor het dagelijks leven

Hoe aan taille Maat Shrink via tips voor het dagelijks leven

Dit artikel is geschreven om vooral mensen te helpen die zijn redelijk fit, maar wilde alleen maar om hun taille lijn verder te trimmen. (Als u ouder bent dan al zwaar, dan is elke vorm van aërobe oefening zou moeten helpen bij het verminderen van je taille en je lichaam als geheel.) Tips heeft onder mij geholpen om een ​​23 '' taille te behouden.

Instructies

•  Probeer te zitten hoog - als uw werk vereist een hele dag zitten aan een bureau dan proberen om recht omhoog in een hoek van 90 graden zitten. Bij zitten recht omhoog, je bent eigenlijk het zetten van uw abb en onderrug mossel te werken, omdat het moet omhoog juiste positie te houden.

•  Druk nogmaals voor kantoormedewerkers - Probeer pauzes te nemen en rond te lopen (minimaliseren van zitten). neem de trap in plaats van liften. Misschien uitgaven van uw lunchpauze in de sportschool of een briesje lopen buiten het kantoor is geen slecht idee (lunchen voor- of achteraf op uw bureau).

•  Zwaardere hoelahoep-meisjes voor 15 minuten per dag - u kunt zelfs doen het thuis tijdens het kijken naar tv

4 Buig uw buik door te zuigen in de buik en dan los te laten - je kunt het overal en op elk gewenst moment doen, zitten of staan ​​... zelfs in de auto (niet aan te raden bij het ​​verplaatsen van de auto wel :).

•  Drink Thee - helpt bij het ​​verminderen van de eetlust voor de maaltijd

•  Niet over eten of over-drankje! een keer in de zoveel tijd is oke ... maar frequente grote maaltijden zal zeker uw taille te breiden. Proberen om kleinere en meer frequente maaltijden door de dag.