Hoe aan onbenullige trein een autistisch kind

Als je een kind met autisme hebben, weet je dat veel aspecten van de "normale" leven een strijd kan zijn. De gedachte om onbenullige trein uw autistisch kind kan overweldigend lijken, maar er zijn stappen die u kunt nemen die de kans op de opleiding van uw kind met succes zal toenemen.

Instructies

•  Zorg ervoor dat uw kind op ontwikkelingsgebied klaar om de trein onbenullige. Hoewel veel niet-autistische kinderen worden opgeleid door leeftijd 2 of 3, kunnen autistische kinderen zijn op hun eigen dienstregeling. Zorg ervoor dat uw kind kunt aankleden en uitkleden, toont erkenning van een vuile luier, en droog blijft de hele nacht vóór begin tot wc trein. Indien mogelijk, te wachten tot je kind toont interesse in het potje voor het begin van een onbenullige opleiding in alle ernst.

•  Ontwikkel een beloningssysteem dat uw kind zal motiveren. Bijvoorbeeld, als uw kind houdt van honkbal-kaarten of stickers, wilt u misschien om ze te gebruiken als versterking wanneer hij gebruik maakt van met succes het potje.

•  Haal een paar dagen om erachter te komen spijsvertering planning van uw kind. Bijvoorbeeld, kan uw kind een luier vult snel na elke voeding, of na het ontwaken uit een dutje. Gebruik een dagboek, indien nodig, voor het bijhouden van de tijd te houden.

•  Laat het potje om uw kind en leg haar uit het doel van het potje. Zit haar op het potje op momenten dat je weet dat het waarschijnlijk is dat ze zullen moeten gebruiken, en haar helpen om de tijd op het potje te genieten. Je zou willen haar boeken te lezen terwijl op het potje, of laat haar zitten een van haar poppen op het potje, met het oog op een positief verband met zindelijkheidstraining te bouwen.

•  Gebruik het beloningssysteem besloten. Leg uit het systeem duidelijk, met behulp van visuele hulpmiddelen (bijvoorbeeld een grafiek, een oorzaak-en-gevolg foto) als dat nodig is. Geef het kind een kleine beloning voor het zitten op het potje en een grotere beloning voor het daadwerkelijk gebruik van het potje.

•  Wanneer uw kind schoon is voor meerdere dagen achter elkaar, overwegen over te schakelen naar ondergoed. Presenteer het als een beloning voor het gebruik van het potje zo goed, en geef veel aanmoediging om het nieuwe ondergoed droog te houden.

Hints

  • Persistent en positief. Uw kind kan het langer duren om deze vaardigheid dan een doorsnee kind onder de knie, maar hoeft niet terug naar beneden (als je eenmaal hebt besloten dat je kind op ontwikkelingsgebied klaar). Blijf consequent, en houd je stem en lichaamstaal rustig en bemoedigend, zelfs door ongelukken.
  • Niet straffen je kind voor het hebben van een ongeval. Hierdoor kan een machtsstrijd tussen jou en je kind met autisme te maken. In plaats daarvan, breng hem naar het potje en hem helpen om zijn luier (of ondergoed) legen in het potje. Dit zal hem helpen de verbinding maken tussen het ongeval en wat zou de juiste reactie (met behulp van het potje) zijn geweest.