Hoe aan mijn taille dunner

Een dunnere taille kan je zelfvertrouwen te verbeteren en de manier waarop je kijkt in bepaalde outfits compleet te veranderen. Slechte eetgewoonten en een gebrek aan activiteit kan veroorzaken gewicht om zich te vestigen in de buik en het verhogen van de grootte van uw taille. Gelukkig is het mogelijk om zich te ontdoen van extra gewicht te krijgen op dit gebied van je lichaam. Het herkennen van de oorzaak van extra gewicht helpt, zo heeft het elimineren uit je dieet bepaalde dingen die een opgeblazen gevoel kan veroorzaken.

Instructies

•  Oefening om gewicht te verminderen rond je taille. Stap in een fitness routine en doe cardiotraining zoals joggen, power walking en aerobics om een ​​gezond gewicht te behouden en trim je maag

•  Definieer de spieren in je buik. Voeg kern oefeningen om uw inspanningen te versnellen en het bereiken van een afgezwakt maag. Sit-ups, Pilates oefeningen, yoga en Latin dansen omvatten verhuist naar de kern spieren te versterken.

•  Eet een dieet rijk aan fruit en groenten. De vezels in fruit en groenten te verminderen constipatie, wat een opgeblazen gevoel geassocieerd met een grotere taille kan vechten. Snack op deze gezonde keuzes om honger en onbedwingbare trek te overwinnen.

•  Kies mager vlees, magere voedingsmiddelen en minder koolhydraten. Verminder het gewicht in de taille met vetarme vlees selecties zoals zalm en kalkoen. Eet eenvoudige koolhydraten (pasta, brood en rijst) met mate om te voorkomen dat het aantrekken van extra gewicht.

•  Kijk uit voor melk en koolzuur. Zuivel in melkproducten kan een opgeblazen gevoel en een grotere buik veroorzaken bij mensen die niet gemakkelijk kan verteren lactose, en de koolzuur uit soda kan ook een opgeblazen gevoel en gas veroorzaken.

•  Verwijder water gewicht uit de maag. Te veel natrium in uw dieet en niet genoeg water kan uw taille te verhogen. Hier krijg je een kleinere taille door upping uw inname van water om vochtretentie te keren. Drink ongeveer 64 liter water per dag.

Hints

  • Raadpleeg een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor het begin van een nieuwe fitness routine of dieet programma.