Hjemmelavet Natural Anti Angst Drug

Ofte kan folk kæmper med angst reducere deres symptomer ved hjælp af hjemmelavet naturlige anti angst medicin i modsætning til en receptpligtig medicin. Faktum er, at folk har været ved hjælp af naturlige retsmidler mod angst i tusinder af år. Bedst af alt, mange af disse naturlige angst behandlinger er sikrere end deres recept modparter.

Naturlige Sedativa

Mange mennesker bruger vanedannende receptpligtig beroligende midler, såsom Lorazepam, Valium eller Xanax for deres beroligende ejendom. Beroligende midler kan være nyttigt, når du har angst eller panik, men mange naturlige beroligende arbejde lige så godt som disse receptpligtig beroligende. Bonusen er, at de naturlige beroligende midler er ikke vanedannende. Prøv humle, baldrian, scullcap eller passionflower supplement til at opnå en afslappet tilstand i tider med angst, panik eller stress.

Naturlige anti angst behandlinger

Antidepressiva er ofte ordineret til mennesker, der lider af angst, fordi depression og angst menes at være forårsaget af de samme kemiske ubalancer. Ligesom du en læge kan ordinere Prozac eller Zoloft for angst, er der en række naturlige angst behandlinger, som du kan dagligt for at forebygge angst. Naturlig angst retsmidler arbejde fordi ligesom receptpligtig medicin, de hjælpe med at afbalancere de ubalancerede kemikalier i hjernen. Prøv lakridsrod eller St Johns Wort at reducere din angst.

Ernæringsmæssig behandling af angst

Det er ikke ualmindeligt for dem med et vitamin eller mineral mangel for at udvikle kronisk angst. Tage en multivitamin kan give en betydelig forbedring af en persons angstsymptomer. Sagt, en række specifikke kosttilskud kan også forbedre angst, herunder B-vitaminer og en aminosyre kaldet 5-HTP. B-vitaminer hjælper med at regulere nervesystemet og øge energi-niveauer, og 5-HTP hjælper din krop producere mere serotonin. neurotransmitter ansvarlig for ro og søvn.