Hjemmelavet Detox Bath

Hydroterapi er brugen af ​​vand til behandling af lidelser eller sygdomme. Ved hjælp af denne metode, kroppen er i stand til at komme til hægterne og helbrede sig selv. Den proces, hvor kroppen skaffer sig af med uønsket affald sagen kaldes afgiftning. Kroppens reaktion på varme og vand pres kan være meget medvirkende til at stimulere immunforsvaret, reducere stress hormoner, fremme cirkulation og fordøjelse og mindske muskelkramper. Ved hjælp af billige ingredienser, kan du afgifte derhjemme.

Grundlæggende Epsom salt Detox Bath

Epsom salt består af sulfat og magnesium. Begge disse ingredienser hjælper befri kroppen af ​​toksiner. Sulfat hjælper med at fjerne mad og kemikalier i miljøet, sammen med at reducere niveauet af hormoner som østrogen. Magnesium, undertiden en overset mineral, der er nødvendig for cellulær energi og cellulær udrensning. Magnesiumtømning kan være forårsaget af stress, forarbejdede fødevarer eller en kost rig på fedt og sukker. Tilføj en eller to kopper Epsom salt til balje med varmt vand. Men gør det ikke for varmt, hvis du er tilbøjelig til hjerteproblemer, har højt eller lavt blodtryk eller er diabetiker. Soak i mindst 15 til 20 minutter og være parat til at svede voldsomt, mens du skille dig af toksiner. Bagefter skal du hvile i tre timer eller hele natten og sørg for at du er grundigt dækket. Mens du sover, vil du også være at fjerne giftstoffer. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand bagefter for at erstatte tabt fra sved væske. Derudover vil sulfat absorberes ind i huden hjælpe dig til at fjerne flere af de toksiner og hjælpe dig føler stor.

Bentonit og blæretang Detox Bath

Onkel Harry Detox Bath består af Bentonit ler, et stof kendt for at udvinde negative giftstoffer fra kroppen (såsom tungmetaller, pesticider og frie radikaler), havsalt og pulveriseret blæretang, havtang rige på jern. Disse tre bestanddele udgør en effektiv afgiftning bad for kroppen. Tilsæt en kop detox pulver til et badekar fuld af vand, og du vil se de elektromagnetiske egenskaber i aktion. Partiklerne vil udvide til overflader, der giver dem mulighed for at afhente store mængder og forskellige typer af toksiner. Den "negative" ladning fra Bentonitler især fungerer som magnet på mange af disse "positive" ladede toksiner absorbere dem i den ru overflade af leret. Snart vil du begynde at svede. Soak i 15 til 20 minutter. For en dybere effekt, wrap et håndklæde omkring dit hoved og overkrop og sidde på den side af karbad, mens nedsænke dine ben i vandet. Dette vil øge sved og fremskynde afskaffelsen af ​​toksiner. Hvis du har hjerteproblemer eller højt blodtryk, så sørg for at bruge varmt vand i stedet for varmt.