Hjem Løsning til sjælden vandladning

Uregelmæssig vandladning kan være resultatet af nyre eller blære problemer. Det kan også være forårsaget af simpelthen ikke indtager nok væske. I begge tilfælde er der hjem retsmidler, der kan løse problemet. Hvis vandladning ikke sker mindst to gange bør søges en dag medicinsk behandling.

Væsker og diuretika

Sjældne vandladning kan være et tegn på dehydrering. Otte glas vand 8 ounce hver, bør indtages hver dag. Mængden af ​​vand, bør forøges, hvis personen er under varme forhold eller arbejder ihærdigt. Med mange af kroppens vand, der anvendes til at afkøle kroppen som er nødvendig sved yderligere vand til at udføre den funktion at fjerne toksiner fra kroppen.

Hvis der er nok vand der bliver forbrugt, men vandladning stadig sjælden kan være påkrævet et diuretikum. Diuretika, per definition, er stoffer, der øger strømmen af ​​urin. Ifølge Phyllis Balch, forfatter til bogen Prescription for Nutritional Healing, birk og mælkebøtte blade er naturlige diuretika. Te fremstillet af disse blade give kroppen med væske og til at fremme funktionen af ​​nyrerne at producere urin.

Andre Retsmidler

Ifølge webstedet Wrongdiagnosis.com kronisk nyresygdom kan være en anden årsag til sjældne vandladning. En lav protein diæt er foreslået for mennesker med kronisk nyresygdom af National Library of Medicine. De foreslår også at reducere natrium, som kan sænke blodtrykket, som vil hjælpe med væskeretention. Kalium bør også nedsættes eller begrænset. Hvis niveauet af kalium i blodet bliver for høj, som følge af lavere nyrefunktion og urinproduktion kan hjerteproblemer medføre.

En vitamintilskud kan anbefales afhængigt kost af individet og den type nyresygdom involveret.

Advarsler

I tilfælde af nyresvigt mængden af ​​væske kan den enkelte forbruger vil svare til urinproduktion over en 24 timers periode. Der er mange andre overvejelser, der skal foretages ved fastsættelsen af ​​mængden af ​​væske en patient med nyresvigt bør forbruge. En læge bør høres i disse tilfælde.

Vandladning er det sidste trin i processen med at fjerne affald fra kroppen. Sjældne vandladning kan indikere en fejl i denne proces. Hvis forbedring af hydrering eller tager diuretika forbedrer ikke hyppigheden af ​​vandladning kan det indikere mere alvorlige sundhedsproblemer. Sundhedspersonale bør høres.