Hjem Løsning for Smile rynker

Home retsmidler for smilerynker bliver stadig mere populære blandt mange mennesker. Smile rynker er de linjer, der vises på ansigtet som følge af hudens løsner. Huden mister sin elasticitet med alderen, men processen kan fremskyndes ved mangel på ordentlig pleje, stress, rygning, udsættelse for ultraviolette stråler og forkert kost. De mest almindelige områder, hvor huden rynker omkring øjne og kinder. Disse smile rynker kan gøres til at forsvinde ved hjælp af nogle hjem retsmidler.

Fakta

Modningen får huden til at synke på grund af manglende fugt. Fugtighedscreme ikke gør nok for at forhindre dette sagging af huden. Intern fugtgivende er også vigtigt, og det er grunden til at drikke 8 til 10 glas vand hver eneste dag er stærkt anbefales.

Typer

Nogle almindeligt anvendte hjem retsmidler omfatter kokos massage, der anvendes på ansigt og hals før sovende hver aften. Et andet middel er at anvende den saftige del af en ananas på ansigt og derefter skylle det ud 10 til 15 minutter senere. En spiseskefuld honning kombineret med en anden spiseskefuld gulerod saft er også bruges som et hjem middel til fjernelse af smilerynker.

Tyggegummi i 15 til 20 minutter hver dag strammer ansigtets muskler, og dermed forebygge mulige rynker vises. Et andet anti-rynke ingrediens er en kombination af naturligt vand og spinat. Vand holder huden hydreret. Mashed banan blandet med ren olivenolie kan også bruges til at slippe af rynker. Denne blanding anvendes til ansigt og efterladt på 15 til 20 minutter, før der skylles med koldt vand.

Fordele

Hjem afhjælpe muligheder for smilerynker er let tilgængelige og relativt billige. Nogle af dem er også relativt harmløse, da de er naturlige materialer eller naturlige ekstrakter. Brug hjem retsmidler er en effektiv måde at fjerne den aldrende udseende på ansigt. De vil forlade ansigt ser smidig og glat, uden din at bruge en formue.

Misforståelser

En af de misforståelser, som folk har om hjem rynke retsmidler er, at disse midler faktisk hjælpe bremse processen med aldring. De tilsagn, der hjælper med at skjule nogle tegn på ældning såsom rynker.

Risikofaktorer

Nogle af disse hjem retsmidler kan reagere med huden og forårsage blærer eller udslæt. Brug aldrig en løsning, hvis det ikke synes at genlyd godt med din hud.