Hjem Løsning for skællende hud

Skællende hud er sædvanligvis tør hud. Huden bliver udtørret; tørre pletter på huden, som skalle. Tør hud er forårsaget af underaktiv talgkirtler. Disse kirtler producerer sebum, en naturlig smøremiddel. Når du ikke nok sebum er foretaget, huden er ru, revnet, skællende og mere tilbøjelige til at rynker. Over-the-counter fugtighedscreme kan hjælpe, men mange af dem indeholder kemikalier, som kan irritere huden yderligere. Home retsmidler kan smøre huden blidt og uden skrappe kemikalier.

Brug Cocoa Butter

Kakaosmør er et fremragende valg til tør og skællet hud. Det er et naturligt produkt fremstillet af vegetabilsk fedt af kakaobønner. I modsætning til mange fugtighedscreme, der kun smører overfladen af ​​huden, er kakaosmør medicinsk bevist at trænge dybere ind i huden. Kakaosmør når de ydre områder af det midterste lag af huden kaldet dermis. Kakaosmør er tilgængelig som en pind, creme eller lotion. Bruge uanset formen passer dig bedst. Med kakaosmør, kan du anvende det flere gange om dagen uden skadelige bivirkninger.

Brug af E-vitamin Olie

E-vitamin er ofte anbefales til behandling af ar, men det har andre fordele. Det er et naturligt smøremiddel, der er en kendt antioxidant. Antioxidanter beskytter huden ved at fjerne frie radikaler eller toksiner, der kan skade kroppen. En anden fordel af vitamin E olie er, at det er billigt og sælges i de fleste apoteker. Når du køber en flaske af vitamin E olie, være sikker på du har den naturlige olie og ikke syntetisk olie Ifølge National Institutes of Health, den naturlige version er langt mere effektiv. Man kan også bryde åbne en kapsel af vitamin E olie og anvende dens indhold direkte til tør hud. Jo flere internationale enheder (IE) olien er, desto tykkere er det. Der er nogle flasker af vitamin E olie, der sælges med 1.000 til 70.000 IE. Start med det lavere antal, indtil din hud bliver vant til olien

Brug Citronmelisse Oil

Én ting du skal gøre med tør, skællende hud er til regelmæssigt at exfoliate den. Det betyder, at fjerne de døde hudceller, der kan skalle af. Citronmelisse olie er en æterisk olie, der tjener to formål. Olien naturligt smører tør hud, giver det den fugt, den har brug for. En anden fordel er, at citronmelisse olie, ligesom citroner indeholder citronsyre. Denne syre sloughs off døde hud, efterlader huden blødere og glattere. Ved hamskifte fra de døde hudceller, ny hud, der har en bedre og mere hydreret tekstur kan vokse.