Hjem Løsning for seborrheic keratose

Seborrheic keratose er en godartet vækst hud, der er fremkaldt af den unormale vækst af hudceller, normalt på basis af en muldvarp. Normalt forveksles med hud vorter, er væksten af ​​seborrheic keratose normalt forbundet med ældning af huden. De vækster varierer i størrelse, form og farve. Optræder som en enkelt vækst eller i grupper, seborrheic keratose vækster er normalt tyk og svulmende. Selv om de kan se harmløse, er de grimme, så skal de fjernes fra huden. Heldigvis kan de fjernes med brug af hjem retsmidler.

Hydrogenperoxid

Til behandling af seborrheic keratose, skal du bruge hydrogenperoxid med en koncentration på 23% til 80% for at hjælpe med at reducere forekomsten af ​​sebborrheic keratose pletter. Hydrogenperoxidet skal anvendes direkte til de pletter, som lyser hvidt og bo på den måde i et par minutter. Efter applikations vil de gradvist blive lyserøde og skorper vil senere danne på pletterne.

Brintoverilte skal regelmæssigt anvendes til de ramte områder, indtil alle pletter forsvinder. Brug en lille pensel eller en vatpind til at anvende hydrogenperoxid til en mere præcis påføring. Huden omkring det område, der skal behandles, skal også anvendes med en fugtighedscreme eller lotion før anvendelse, således at de ikke vil blive brændt af hydrogenperoxid. Behandlingen kan gøres på en uge intervaller, hvis det er nødvendigt. For at forhindre tilbagevendende vækst af seboroisk keratose, kan hydrogenperoxid også tilsættes badevandet.

Glykolsyre Løsning

Glycolsyre opløsning fremstilles ved anvendelse af en 30% glycolsyre og hælde det i en sprayflaske. Opløsningen sprøjtes på det angrebne område dagligt. Lad opløsningen ophold på huden i flere timer. Undgå at vaske området anvendes med opløsningen. Selv om denne behandling kan forårsage en lidt stikkende fornemmelse, det er helt fint. Efter påføring, huden begynder at blive rød i farven, og en skorpe dannes på de behandlede pletter. Pletterne vil ikke være en smuk syne i nogen tid, men skorpen vil i sidste ende falde ud til at afsløre glat hud. For de bedste resultater, kan løsningen blive siddende på huden natten over. For genstridige pletter, genanvende glycolic opløsning efter pletterne er helet tilstrækkeligt fra den første ansøgning. Vedligeholdelse behandlinger kan også være nødvendig, hvis seborrheic keratose vækster dukke op igen på huden.

Hvis det er din første gang til at bruge glykolsyre løsning, skal du starte på de berørte områder på ryggen, startende med et lille afsnit. Aldrig anvendelse på alle dele af kroppen, der er berørt med seboroisk keratose på én gang. Ved at gøre kun en lille del i første omgang, kan du se, hvordan din hud reagerer på glykolsyre løsning. Hvis svien bliver uudholdelig - eller du føler noget andet end den lille stikkende forventet - så er det bedst at stoppe brugen.