Hjem Løsning for Face Mold

Mold er en type svamp findes overalt. Svampesporer kan inficere huden og ofte skaber udslæt eller acne. Der er hjem retsmidler for formen påvirker ansigtet, og det kan nemt behandles med sure opløsninger, der findes i dit køkken skab. Nogle gange kan en ændring i kosten kan gå en lang vej til at kurere og forebygge mug inficere ansigtet.

Årsag til Face Mold

Der er bittesmå svampesporer i luften, der kan forårsage mug. De urenheder forårsaget af svampen breder i de forskellige dele af din krop og endda til ansigtet. Hvis din hud bliver inficeret vil det resultere i følsomme, rød, irriteret og kløende hud, og til tider det ligner acne. Selv om der er forskellige svampedræbende cremer, der sælges i stof butik eller andre over-the-counter medicin for dette problem, er der hjem retsmidler, der omfatter eddike, tandpasta og hvidløg og citronsaft, der kan hjælpe infektionen.

Apple Cider Eddike Wash

En eddike løsning kan hjælpe dig med at slippe af med svampe på din krop eller ansigt. At producere en eddike løsning, du har brug for æble cider eddike og destilleret vand. Bland de to i en plastbeholder i lige store portioner. Vask dit ansigt med eddike løsning, koncentrerer sig om den inficerede del af din hud. Du kan gøre dette to gange dagligt, om morgenen og inden jeg går i seng.

Direkte anvendelse

Du kan også anvende æble cider eddike direkte til dit ansigt. Dyp et stykke vat i ren æble cider eddike og gnid det rundt det ramte område af dit ansigt. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​infektionen, kan der være en sting. Dog vil de synlige og tydelige tegn forsvinde efter et par dage.

En alternativ måde at bruge eddike er til direkte at anvende den, og derefter bruge tandpasta til at dække det inficerede område natten over. Mold brug for fugt for at overleve, så dette middel virker ved at lade huden tørre ud.

Brug af hvidløg og citron kan også helbrede infektionen. Hvidløg har anti-mikrobielle egenskaber, som kan hjælpe rydde ansigt formen. Gnid en skiveskåret hvidløg på området for infektion og lad det sidde i et par minutter. Så brug citronsaft at skylle det ud i ansigtet.

Kost

Undgåelse af fødevarer, der indeholder en stor mængde af sukker, hvede og gær kan hjælpe med at stoppe mug på ansigtet. Disse fødevarer ofte fremme svampen at blive tiltrukket til huden og vokse.