Hjem Løsning for en Grumbling mave

Knurren, brummende og klukkende maver alle har noget at sige. Uanset om din krop forsøger at fortælle dig, at det er nødvendigt at bruge offentligt toilet, passere gas eller ønsker at se den praktiserende læge, er de pinlige lyde forsøger at få din opmærksomhed. Brummende i maven kan være et tegn på sult, fordøjelse eller en advarsel på et mere alvorligt problem, såsom irritabel tyktarm eller mavesår. Besøg en læge, hvis mave brummende er vedvarende eller smertefulde. Lejlighedsvis mave brummende forårsaget af fordøjelsessystemet kan lettes med hjem retsmidler.

Hjemme middel mod flatulens

Passing gas er en del af fordøjelsen. Quieting dette efter middag bivirkning er nemt med over-the-counter pebermynte kapsler overtrukket med enterisk. Tag to 500mg kapsler af tillægget tre gange om dagen for at hjælpe med at dræbe bakterier, der forårsager oppustethed. Afslappende tarmkanalen reducerer spasmer forårsager flatulens.

Drik ginger ale eller en klar sodavand at bilægge maven. Den boblende drikke vil tilskynde en bøvs, hjælpe med at passere overdreven gas i en mere socialt acceptabel måde.

Home Løsning For Diarré

Brummende i maven kan være et tegn på forestående diarré. Tillade diarré at passere naturligt er stærkt anbefalet af David A. Lieberman, MD, lektor i medicin ved Oregon Health Sciences University School of Medicine. Dog kan behandling af diarré med et hjem afhjælpe være nødvendig for at imødekomme vigtige lejligheder eller aftaler.

Undgå at spise mælkeprodukter, laktose intolerance er en førende årsag til diarré ifølge William Y. Chey, MD, professor i medicin ved University of Rochester School of Medicine og Dentistry. Skift til en klar væske kost for dagen. Spis bouillon-baserede supper, gelatine og drikke almindeligt vand. Gradvist øge kost til at omfatte æblemos, ris og bananer til at berolige maven. Under et anfald af diarré Undgå at spise bønner, rosenkål, kål, kulhydrat lastet fødevarer og kulsyreholdige drikkevarer.

Hjemme middel mod sult

Arbejdsplaner, pleje give og udnævnelser ofte flytte spisetider. Spise senere end forventet kan forårsage maven til at knurre og bede om mad. Når du kører sent, skyndte, eller forsøger at holde ud indtil måltid tid, lette brok ved snacking på almindelig sodavand kiks holdes i bilen, pung eller skrivebordsskuffen. Holde en protein-baserede snackbar, beholder af tørret frugt og nødder trail mix eller saltkringler handy kan også hjælpe med at bygge bro til måltiderne.