Hjem Løsning for BPH Prostata

Benign prostatahypertrofi eller BPH, er den gradvise udvidelse af prostata og er mest udbredt blandt mænd over 50 år. BPH kan forårsage intermitterende vandladning, tøven og en løbende haster med at urinere. Heldigvis er der forskellige naturlige og hjem retsmidler til at behandle denne tilstand.

Savpalme og Gyldensegl

Ifølge homemademedicine.com, Savpalme er den bedste behandling for BPH, især på lang sigt. Det reducerer inflammation, smerter og problemer i forbindelse med vandladning, men det bør anvendes i mindst seks til 12 måneder for de bedste resultater.
Gyldensegl er også et populært supplement med en række forskellige anvendelser, herunder som en anti-bakteriel middel mod sådanne prostata maladies som prostasis.

Lycopen og Bee Pollen

Lycopen er et næringsstof, der findes i store mængder i tomater og er en antioxidant, som mange mennesker forbruge for at forebygge prostatakræft. Ifølge eatright.com en 1995 Harvard University undersøgelse viste, at det kan reducere risikoen for prostatakræft med så meget som 34 procent. Mere specifikt er det hjælper med at forhindre en svag urin strøm og vandladning frekvens, som mange ældre mænd erfaring med BPH.
Bipollen kan også anvendes til at bremse betændelse i prostata. Dr. Werner Salomon, en gynækolog i Hamborg, Tyskland, fundet i prøver i 1990'erne, at bipollen er god til behandling af BPH hos mænd.

Zink og vitamin E

Mange læger anbefaler, at patienter med BPH tage øgede mængder af zink for at bekæmpe den betingelse, da det er særdeles effektiv til at reducere udvidelsen. Homemademedicine.com anbefaler at tage omkring 30 milligram om dagen, selv om andre læger mener 30 til 80 milligram er den korrekte dosis.
Vitamin E er en olieagtig mineral, der kan tages i pilleform og er ofte brugt som et supplement til at fremme en sund prostata. Det ca også findes i fødevarer såsom fuldkornsprodukter, bladgrøntsager grønne grøntsager og spirer.