Hjem Løsning Bleach for neglesvamp

Neglesvamp, benævnt onykomykose, opstår, når svampe inficere en eller flere negle. Det kan starte ud som en hvid eller gul plet under neglene eller tånegle, og senere som misfarvning, smuldret kanter eller grimme udseende som svampene spredes dybere ind i de inficerede negle. Disse infektioner kan fortsætte i lang tid, hvis de ikke behandles ordentligt. Brug blegemiddel som en af ​​de billigste og mest effektive måder at behandle denne tilstand.

Symptomer

Søm infektion kan være et resultat af onychomycosis eller onykolyse. Onychomycosis er til stede som regel, når en eller flere negle er fortykket, skørt eller smuldret. Symptomer på onycholysis er søm adskillelse fra negleroden. Patienter kan opleve smerte samt lugte en dårlig lugt.

Årsag

Nail svampeinfektioner normalt forårsaget af svampe kaldet dermatofytter. De kan også være et resultat af gær og skimmelsvampe, som trives i varme, fugtige steder såsom brusere og swimmingpools. Disse mikroorganismer invadere dine tånegle eller fingernegle på forskellige måder. De kan trænge ind i huden gennem adskillelse af søm fra søm seng eller gennem små usynlige nedskæringer. Søm infektioner er mere udbredt i tånegle. Dette skyldes, at den mørke, fugtig og varm placering plus den formindskede blodcirkulation i sammenligning med fingerneglene. Som følge heraf er det vanskeligt for immunsystemet til at lokalisere og standse infektionen.

Nail svamp behandling

Kombiner en del blegemiddel med ti dele vand, og nyd de inficerede negle i cirka 30 minutter dagligt. Dette vil dræbe mikroorganismen, der skabte svampen. Klip og fil den inficerede negl, hvilket gør det lettere for blegemiddel løsning til at trænge ind i infektionen. Da svamp infektioner er vanskelige at helbrede, kan det tage flere uger for denne tilstand for at rydde op, så du skal ikke forvente resultater natten over. Øv due diligence samt; hvis du stopper behandlingen for tidligt, vil infektionen vende tilbage.

Bivirkninger

Klor blegemiddel er en barsk produkt, og kan forårsage irritation. Ligeledes kan det blege eller spot dit tøj. Øvelse forsigtighed, når du bruger blegemiddel ved at skylle grundigt hænder og fødder med vand efter brug og holde mørkt tøj fra at få hæl ved blegemiddel.

Forebyggelse

Skridt til at holde neglesvamp i skak eller mindske tilbagevendende infektioner omfatter praktiserende god hånd og mund hygiejne samt at holde dine negle korte, ren og tør.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, patienter, der har andre underliggende sundhedsmæssige problemer såsom diabetes eller et svækket immunforsvar bør kontakte deres sundhedspleje udbyder, hvis de har et søm svamp, da det kan indikere en mere alvorlig tilstand.