Hjem Løsning af citronsyre og bagepulver til dræbe toenail svamp

Toenail svampe, også kendt som onykomykose, er forårsaget af svamp kaldet dermatofytter. Svampen får under neglen, hvor svampe lever på neglen keratin. Infektionen vil forårsage misfarvning af neglen forårsager en gul nuance. Svære tilfælde af toenail svamp årsag søm vansiring. Indre midler kan anvendes til at behandle toenail svamp, som vil medføre den inficerede tånegl at falde og et raskt til at vokse i dets sted.

Citronsaft

Citronsaft er en naturlig antiseptisk med svampedræbende egenskaber. Den citronsyre i citronsaft skaber en tilstand, hvor svamp ikke kan blomstre. Du kan anvende citronsaft direkte til din tå, eller nyde et stykke vat i citronsaft og tape den til din tå ved hjælp af medicinsk tape. Lad saft til at sidde på tå i 15 minutter og skyl med varmt vand.

Citronsaft kan ikke anbefales som en fod blød, da det kan irritere huden. Citronsaft Behandlingen kan gentages dagligt, og det skal tage en uge for toenail at falde af.

Eddike

Eddike er indeholder mild citronsyre og fungerer godt til at dræbe toenail svamp. Bland lige dele æble cider eddike og varmt vand i en balje stor nok til din fod. Denne fod blød skal gøres for 15 til 20 minutter, og kan gentages dagligt.

Efter iblødsætning din fod i eddike, tør hud væk med et rent håndklæde og sørg for din tå er helt tørt. Svampen foretrækker at vokse i fugtige områder, så holder det tørt hjælper med at forhindre dette. Du kan bruge en hårtørrer til at absorbere alle de fugt omkring toenail.

Bagepulver

Bagepulver er en effektiv hjem afhjælpe, der kan hjælpe med at dræbe toenail svamp. Lav en pasta med lunkent vand og bagepulver, og gnid det på det angrebne tånegle. Tillad bagepulver til at trænge ind i 15 minutter og derefter skylle det ud med rent vand.

Brug en ren vaskeklud til at tørre din tå, og sørg for at hele tå herunder toenail er helt tørt. Bagepulver retsmiddel kan gentages dagligt; det vil tage omkring en uge for det pågældende tånegl at falde af.